Начало Избори Проф. Румен Христов: Не се поддавайте на манипулациите на хора, които отдавна...

Проф. Румен Христов: Не се поддавайте на манипулациите на хора, които отдавна не олицетворяват идеите на синята партия!

СПОДЕЛИ

‏‎Лично председателят на СДС проф. Румен Христов се обърна към панагюрските избиратели по повод публикацията ГЛАСУВАЙТЕ ЗА Демократична България – Панагюрище с №66! Призив от основатели и дългогодишни членове на СДС в Панагюрище

Румен Христов е председател на Съюза на демократичните сили. Професор по икономика. Бивш министър на земеделието и храните, съветник на президента Жельо Желев и главен секретар на Администрацията на президента Петър Стоянов.

Уважаеми жители на община Панагюрище,

 

Обръщам се към всички демократи, към хората, които пазят в душите си емоцията и идеите на СДС!

Подкрепете нашата листа за общински съветници с номер 25! В нея са събрани достойни хора, готови да дадат своя принос за добруването на община Панагюрище.

В общинския съвет те ще работят всеотдайно и с ясно разграничаване на разумните от  недобрите решения. Ще подкрепят първите и ще се противопоставят категорично на вторите.

Начело на листата на СДС е Таня Кекова, следвана от инж. Недялко Велев, Ганка Дерменджиева, Пламен Керкеняков, Стоян Беломачев, Нейко Георгиев, Стоян Спасов, Панко Узунов. Те представляват СДС в Панагюрище!

Не се поддавайте на манипулациите на хора, които отдавна не олицетворяват идеите на синята партия и се опитват да Ви заблудят!

Подкрепете листата на истинското СДС, с номер 25!

Благодаря Ви за доверието!

С уважение,

Румен Христов, председател на СДС