Начало Общество Професионалната гимназия в Панагюрище е училище-гнездо за кандидатстващите след 7 клас

Професионалната гимназия в Панагюрище е училище-гнездо за кандидатстващите след 7 клас

СПОДЕЛИ

Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище е училище-гнездо за кандидатстващите след 7 клас ученици в кампания-прием 2020/2021 учебна година. Там бъдещите осмокласници могат да осъществят онлайн подаването на документи за участие в първи етап на класиране в дните 03,06 и 07.07.2020г, от 08:30 до 17:30 часа.

Информация за училищата и държавния план – прием на останалите области може да се получи от електронните страници на съответното регионално управление на образованието.

С цел улесняване подаването на заявления за прием за учебната 2020/2021 година е разработена електронна система със следните адреси за достъп: https://priem.mon.bg

Входът в системата се осъществява с Вх. № и код за достъп, налични на служебните бележки на учениците, получени от училищата, в които са завършили VII клас.

Разработената електронна система позволява да се подава заявление по три начина: от домашния компютър, в училището, в което учениците са завършили VII клас (ако то предлага такава възможност), както и в училище „гнездо“. Списъкът на училищата „гнезда” в областта е публикуван на електронната страница на РУО-Пазарджик.

 

Срокът за подаване на заявления за първи етап на класиране е от 3 до 7 юли 2020 г.