Начало Препоръчани Любен Каменов е готов за сезон 2020! Стартира в CNVC Resita

Любен Каменов е готов за сезон 2020! Стартира в CNVC Resita

СПОДЕЛИ

СЛЕД ЗИМНАТА пауза и тайм-аута заради COVID 19, Любен Каменов (Мицубиши Лансър Ево 9) е готов за първото си румънско състезание. За това научаваме от съобщение в официалната фейсбук страница на Kamenov RallY Team:

„След като Сезон 2019 бе кратък за нас изпълнен с доста проблеми,решихме през дългата пауза да направим ревизия на автомобила и евентуално да се завърнем през Сезон 2020. Сезонът бе настъпил почти, но както е ясно на всички, дойде голямата пандемия Covid-19 и всичко трябваше да прекрати преди да е започнал.Ние ще се завърнем през този сезон, като още не е ясно дали ще направим програма от цял сезон,но решихме да направим първото за нас състезание в Румъния при нашите стари приятели и колеги.Надяваме се след това състезание да направим програма за останалата част от сезона и да я изпълним. Този уикенд ще стартираме в

CNVC Resita 2020, където ни очаква голяма конкуренция и доста интересно състезание.Очакваме с нетърпение да започне състезанието!!!
Пожелаваме успех на всички колеги, както и на Стефан Стоев и Павел Шенков, където ще се борят рамо до рамо със съперниците си.
Ще се видим в Решита!“