Начало Развлечение Програма на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Програма на кино „Модерен театър“ за тази седмица

42
0
СПОДЕЛИ

Тази седмица кино „Модерен театър“ ще зарадва феновете на комедията с две премиери – „Костенурките нинджа“ и „Нека сме ченгета“. Малките любители на киното ще се забавляват с анимацията „Тарзан“.

Kostenurkite-nindzha-208x300КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА 3D – Премиера

В ролите: Аби Елиът, Джеръми Хауърд, Уил Арнет, Мегън Фокс, Уилям Фичнер, Упи Голдбърг, Пийт Плозек
Жанр: Екшън, Приключенски, Комедия, Фентъзи, Фантастика
Дата: 10.09.2014 г.
Час: 19:00 ч.
Цена на билет: 5,00/6,00 лв.

“Костенурките нинджа” на Майкъл Бей се води от познатата съвременна история за легендарните градски нинджи, любимци на няколко поколения. Ню Йорк има нужда от герои. Градът тъне в мрак, откакто Шрьодер (Уилям Фикнър) и предвожданите от него нинджи от клана Фут са затегнали желязната си хватка около всички – от полицията до политиците.
Бъдещето изглежда също толкова мрачно, докато четирима прокудени братя, излезнали от градските канали, не откриват съдбата си като Костенурките нинджа. Те ще трябва да се съюзят с безстрашната репортерка Ейприл О‘Нийл (Мегън Фокс) и нейния оператор майтапчия Върнан Фенуик (Уил Арнет), за да спасят града и разгадаят коварните планове на Шрьодер.

Tarzan-212x300ТАРЗАН 3D – Премиера

Жанр: Анимация

Дата: 06.09.2014 г.

Час: 17:00 ч.

Цена на билет: 4,00/6,00 лв.

Създаден с помощта на технологията “performance capture” анимационния филм с Келън Лъц и Спенсър Лок “Тарзан” преразказва историята на прословутия човек от джунглата, която бе представена за първи път през 1912-та година. С помощта на голямата си любов, американката Джейн Портър, Тарзан се изправя срещу цял отряд от наемници работещи за компанията “Greystoke Energies“. Притежавана преди години от семейството на Тарзан “Greystoke“ е вече в ръцете на жесток нов собственик, който не само е свързан със смъртта на родителите на човека от джунглата, но и е твърдо решен да сложи край на целия род Грейстоук.

Neka-sme-chengeta-207x300НЕКА СМЕ ЧЕНГЕТА – Премиера

Жанр: Екшън, Комедия

В ролите: Нина Добрев, Роб Ригъл, Патрисия Френч, Деймън Уейънс-мл., Ана Колуел, Джеймс Д’Арси, Анди Гарсия, Минди Робинсън, Джейк Джонсън

Дата: 13.09.2014 г.

Час: 19:30 ч.

Цена на билет: 5,00 лв.

„Нека сме ченгета“ е най-новият филм за двойка полицаи, с изключение на едно: този път героите не са истински ченгета.
Двама приятели, чийто живот е зациклил, решават да се маскират като полицаи за костюмено парти и така се превръщат в хита на квартала. Но когато се забъркват с истинска мафиоти и мръсни детективи, тези нови “герои” се налага да извадят своите фалшиви значки насред истински екшън.