Начало Развлечение Програма на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Програма на кино „Модерен театър“ за тази седмица

26
0
СПОДЕЛИ
restorant

Тази седмица в кино „Модерен театър“ може да се насладите на жанра драма. Премиерите на „Съдията“ с участието на Били Боб Торнтън  и „Билет за отвъдното“ с Лиам Нийсън и Бойд Холбрук , определено ще се харесат на феновете на драмата. Малчуганите ще се забавляват отново с любимата им пчеличка Мая в анимацията “Пчеличката Мая“.

Sadiyata-207x300СЪДИЯТА – Премиера

Жанр: Драма

В ролите: Били Боб Торнтън, Дакс Шепард, Винсент Д’Онофрио, Робърт Дювал, Ерик Уест, Лейтън Мистър, Вера Фармига, Робърт Дауни-мл.

Дата: 22.10.2014 г.

Час: 19:00 ч.

Цена на билет: 5,00 лв.

Героят на Дювал е известен в малкия си град като безкомпромисен съдия, а синът му, Ханк (изигран от Дауни) е още по-безпощаден и от баща си. Ханк е успешен ловък адвокат в големия град, който е избягал възможно надалеч от корените си, но семейна трагедия го принуждава да се върне обратно у дома – при властния си баща и хората, които се е опитал да загърби.

Плановете на Ханк за бързо прибиране са възпрепятствани, когато последният човек, за когото някога е очаквал да имат нужда от услугите му, е обвинен в убийство. Съдията, дългогодишният арбитър на правосъдието, сега е изправен пред милостта на системата, без алиби и дори без никакъв спомен от въпросната нощ. След толкова много години и толкова много белези, и за бащата, и за синът, пътуването да открият истината се превръща в нещо повече от инцидент по тъмен, селски път. Това е разказ за спомени, любов и възможност за изкупление.

 

Pchelichkata-Maya-211x300ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ – Премиера

Жанр: Анимация

Дата: 25.10.2014 г.

Час: 17:00 ч.

Цена на билет: 4,00/6,00 лв.

Силното желание на Мая да опознае света не се вписва добре в правилата на кошера, едно от които е никога да нямаш доверие на стършелите, живеещи отвъд поляната. Когато ценното пчелно млечице бива откраднато, вината веднага пада върху стършелите, а Мая е нарочена за техен съучастник. Никой не вярва на малката пчеличка, освен нейния най-добър приятел Уили. Решени да разкрият истината за кражбата, Мая и Уили се отправят на вълнуващо пътешествие, което ще ги срещне с трудни изпитания, но и интересни нови приятели.

 

Bilet-za-otvadnoto-207x300БИЛЕТ ЗА ОТВЪДНОТО – Премиера

Жанр: Екшън, Драма, Криминален

В ролите: Лиам Нийсън, Бойд Холбрук, Дейвид Харбър, Олафур Дари Олафсон, Себастиан Роше, Дан Стивънс, Рут Уилсън

Дата: 25.10.2014 г.

Час: 19:30 ч.

Цена на билет: 5,00 лв.

Филмът е заснет въз основа на едноименната поредица романи на Лорънс Блок. В центъра на събитията е Мат Скъдър (Лиъм Нийсън), бившe ченге от нюйоркската полиция, който работи незаконно като частен детектив.

Когато Скъдър неохотно се съгласява да помогне на наркотрафиканта Кени Кристо да открие мъжете отвлекли и брутално убили жена му, детективът разбира, че това не е първото, нито ще бъде последното такова престъпление на похитителите. Размивайки границите между добро и зло, Скъдър се впуска в преследване на престъпниците из скритите улици на Ню Йорк, преди да вземат поредната си жертва.