Начало Развлечение Програма на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Програма на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ

ДЮНКЕРК – Премиера
Жанр: Екшън, Трилър
В ролите: Марк Райлънс, Кенет Брана, Килиън Мърфи, Джеймс Д’Арси, Том Харди
Държава: САЩ, Великобритания, Франция
Дата: 26.07.2017 г. (сряда)
Час: 19:00 часа
Цена на билета: 5,00 лв.

 

Режисьорът Кристофър Нолан („Интерстелар“, „Генезис“, трилогията „Черният рицар“) представя епичния екшън трилър Дюнкерк. Стотици хиляди британски и съюзнически войски са обкръжени от вражески сили. Хванати в капан на брега, изтласкани към морето, те са в безизходица, а противниковата армия приближава.
Действието се развива по суша, вода и въздух. Изтребителите на кралските военновъздушни сили Спитфайър атакуват врага от небето над Ла Манш, опитвайки се да предпазят беззащитните мъже. Междувременно стотици малки лодки, натоварени с военни и цивилни, отчаяно рискуват живота си в надпревара с времето, за да спасят поне част от армията.

ДИЙП – 3D Премиера
Жанр: Анимация, Детски
Държава: Испания
Дата: 29.07.2017 г. (събота)
Час: 17:00 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 6 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 17 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.

През 2100, когато човечеството е изоставило Земята, една колония от екстравагантни морски обитатели все още оцелява в дълбините на Океана. Дийп е смел октопод, който се заема със задачата да открие нов дом за себе си и приятелите си, след като инцидент разрушава сегашния им. Приключението ще го отведе до потопения Ню Йорк, Титаник и Арктика, като на пътя му ще се изпречат някои врагове и много забавни случки!

ЗАД ВОЛАНА – Премиера
Жанр: Екшън, Комедия, Криминален
В ролите: Кевин Спейси, Джон Хам, Ансел Елгорт, Лили Джеймс, Джейми Фокс, Джон Бърнтал, Ейза Гонзалес
Държава: САЩ, Великобритания
Дата: 29.07.2017 г. (събота)
Час: 19:30 часа
Цена на билета: 5,00 лв.

“Той е добро момче, но зад волана е истински дявол.” Tова е Бейби (Ансел Елгорт), невинно изглеждащ шофьор на бегълци, който може да закара закоравели престъпници от точка А до точка Б, благодарение на своите дяволски умения и лична плейлиста, непрекъснато звучаща в главата му. Той разполага със свой маршрут за бягство, замислен според ритъма на определени мелодии, стигащи директно до ушите му от неговия добре зареден iPod. Мелодиите се обръщат в екстремно взети завои, превключване на предавки и непредвидими маневри, които отвеждат пътниците на най-голямото пътуване в живота им.
Комбинацията между високи скорости и култови песни превръща ЗАД ВОЛАНА в истинска експлозия от различни жанрове, един абсолютно уникален екшън-трилър, дело на сценариста-режисьор Едгар Райт.