Начало Развлечение Програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

77
0
СПОДЕЛИ

Тази седмица кино „Модерен театър“ ще зарадва любителите на жанра: мистерия с премиерата на филма Лабиринтът: „Невъзможното бягство“. Феновете на комедията ще се забавляват с „Нека сме ченгета“, а малчуганите ще се впуснат в луди приключения с „Тарзан“.

p_236948 НЕКА СМЕ ЧЕНГЕТА – Премиера 

Жанр: ЕкшънКомедия

В ролите: Нина Добрев, Роб Ригъл, ПатрисияФренч, ДеймънУейънс-мл., Ана Колуел, Джеймс Д’Арси, Анди Гарсия, Минди Робинсън, Джейк Джонсън

Дата: 17.09.2014 г.

Час: 19:00 ч.

Цена на билет: 5,00 лв.

„Нека сме ченгета“ е най-новият филм за двойка полицаи, с изключение на едно: този път героите не са истински ченгета.
Двама приятели, чийто живот е зациклил, решават да се маскират като полицаи за костюмено парти и така се превръщат в хита на квартала. Но когато се забъркват с истинска мафиоти и мръсни детективи, тези нови „герои“ се налага да извадят своите фалшиви значки насред истински екшън.

 

p_233543 ТАРЗАН 3D – Премиера

Жанр: Анимация

Дата: 20.09.2014 г.

Час: 17:00 ч.

Цена на билет: 4,00/6,00 лв.

Създаден с помощта на технологията “performancecapture” анимационния филм с КелънЛъц и Спенсър Лок “Тарзан” преразказва историята на прословутия човек от джунглата, която бе представена за първи път през 1912-та година. С помощта на голямата си любов, американката Джейн Портър, Тарзан се изправя срещу цял отряд от наемници работещи за компанията “GreystokeEnergies“.
Притежавана преди години от семейството на Тарзан “Greystoke“ е вече в ръцете на жесток нов собственик, който не само е свързан със смъртта на родителите на човека от джунглата, но и е твърдо решен да сложи край на целия род Грейстоук.

 

p_237636 ЛАБИРИНТЪТ: НЕВЪЗМОЖНО БЯГСТВО – Премиера

Жанр: Фантастика, Трилър, Мистери

В ролите: ПатришаКларксън, ДиланО’Браян, Томас Броуди-Сангстър, Кая Скоделарио, УилПолтър, Блейк Купър, Амел Амин, ТерънсДженкинс

Дата: 20.09.2014 г.

Час: 19:30 ч.

Цена на билет: 5,00 лв.

Действието на филма е ситуарано в постапокалиптичен свят, а в центъра на сюжета е младия Томас, който се събужда в празен асансьор без спомен за случилото се преди това. Единственото, което той си спомня е своето име.
След като излиза от асансьора Томас попада сред 60 млади момчета, които живеят в затворено общество и сами отглеждат храната си. Мястото е напълно изолирано от останалия свят и на всеки 30 дни пристига по едно ново момче. Първоначално всички новопристигнали са правили опити да се измъкнат през лабиринта от пътища, които опасват мястото, но никой не е постигнал успех. Точно когато Томас и останалите са на път да изгубят всякаква надежда за спасение те попадат на младо момиче в безсъзнание, което държи в себе си странна бележка.
Внезапната поява на момичето е само началото на серия от събития, които ще променят завинаги животите на изолираните момчета.