Начало Развлечение Прожекции в кино „Модерен театър” тази седмица

Прожекции в кино „Модерен театър” тази седмица

СПОДЕЛИ

KINGSMAN: ЗЛАТНИЯТ КРЪГ – Премиера
Жанр: Екшън, Приключенски, Комедия
В ролите: Тейрън Еджъртън, Чанинг Тейтъм, Елтън Джон, Педро Паскал, Хали Бери, Джулиан Мур, Джеф Бриджис, Колин Фърт, Марк Стронг
Държава: САЩ
Дата: 27.09.2017 г. (сряда)
Час: 19:00 часа

Дата: 29.09.2017 г. (петък)
Час: 19:00 часа
Цена на билета: 5,00 лв.
След като щаб-квартирата на Кингсман е разрушена от злодей на име Попи (Джулиан Мур), агент Егси и Мерлин нямат друг избор, освен да се обърнат за помощ към американските си колеги от аналогична служба за разследвания, която се казва „Statesman“.
При цялата тази ситуация, шпионите са принудени да намерят общ език и заедно с американските си колеги да спасят света от надигащата се сила на злото.
Холи Бери ще бъде в образа на директора на ЦРУ, Педро Паскал ще е агент Джак Даниелс, а Чанинг Тейтъм – агент Текила.

Lego Ninjago: Филмът – 3D Премиера
Жанр: Анимация, Екшън, Приключенски
Държава: САЩ, Дания
Дата: 30.09.2017 г. (събота)
Час: 17:00 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 6 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 17 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Това НИНДЖАГО приключение на големия екран проследява битката за град НИНДЖАГО, в която трябва да се намеси младият майстор строител Лойд, известен още и като Зелената нинджа, заедно със своите приятели, нинджа воини под прикритие.
Ръководени от Сенсей Ву, който е колкото духовит, толкова и мъдър, те трябва да победят злия диктатор Гармадон, не само най-големия гадняр на всички времена, но и баща на Лойд. Изправяйки едно срещу друго механични чудовища, както и баща срещу син, това епохално приключение ще постави на изпитание безстрашния, но недисциплиниран отбор от съвременни нинджи, които трябва да се научат да озаптяват егото си и да открият силата дълбоко в себе си.

Линия на смъртта –Премиера
Жанр: Драма, Ужаси, Фантастика
В ролите: Кийфър Съдърланд, Джеймс Нортън, Диего Луна, Елън Пейдж, Нина Добрев, Киърси Клемънс
Държава: САЩ
Дата: 30.09.2017 г. (събота)
Час: 19:30 часа
Цена на билета: 5,00 лв.
Римейк на оригиналният филм на Джоуел Шумахер. Няколко студенти по медицина, които за много кратък период от време умишлено се поставят в състояние на клинична смърт, след което се реанимират с цел да разкрият какво лежи отвъд линията на смъртта. Непрекъснато увеличавайки времето, в което са мъртви, скоро те се сблъскват с материализацията на мрачни моменти от миналото им, без да знаят дали са истина или просто халюцинации.