Начало Развлечение Прожекции в кино „Модерен Театър“ за тази седмица

Прожекции в кино „Модерен Театър“ за тази седмица

23
0
СПОДЕЛИ

 

Тази седмица прожекциите в кино „Модерен Театър“ ще зарадват феновете на филмовия жанр трилър с две прожекции: „Закрилникът“ и „Не казвай сбогом„. Малките любители на киното ще жужат заедно с „Пчеличката Мая„.

716935equalizer_ver5_xlgЗАКРИЛНИКЪТ – Премиера

Жанр: Трилър, Екшън, Криминален

В ролитеБил Пулман, КлоиГрейсМориц, Робърт Уолбърг, Мелиса Лео, Хейли Бенет, МартонЧокаш, ДензълУошингтън, ДебраГрет

Дата: 01.10.2014 г.

Час: 19:00 ч.

Цена на билет: 5,00 лв.

ДензълУошингтън е в ролята на МакКол, човек, който вярва, че е успял да загърби мистериозното си минало и да води спокоен живот. Но след като среща Тери (КлоуиГрейсМориц) – младо момиче, чийто живот е под контрола на брутални руски гангстери – той не може да стои безучастен и трябва да й помогне.

МакКол прекратява самоволното си пенсиониране и открива, че желанието му за справедливост е съживено. Той притежава скрити умения, които му позволяват да отмъсти на всеки насилник над безпомощните. Ако някой има проблем, ако шансовете са срещу него, ако няма към кого друг да се обърне, МакКол е насреща. Той е Закрилникът.

 

466999ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ – Премиера

Жанр: Анимация

Дата: 04.10.2014 г.

Час: 17:00 ч.

Цена на билет: 5,00/6,00 лв.

Силното желание на Мая да опознае света не се вписва добре в правилата на кошера, едно от които е никога да нямаш доверие на стършелите, живеещи отвъд поляната. Когато ценното пчелно млечице бива откраднато, вината веднага пада върху стършелите, а Мая е нарочена за техен съучастник. Никой не вярва на малката пчеличка, освен нейния най-добър приятел Уили. Решени да разкрият истината за кражбата, Мая и Уили се отправят на вълнуващо пътешествие, което ще ги срещне с трудни изпитания, но и интересни нови приятели.

p_238399НЕ КАЗВАЙ СБОГОМ – Премиера

Жанр: Трилър, Драма

В ролите: Ким Дикънс, Дейвид Кленън, Катлин Роуз Пъркинс, БойдХолбрук, Бен Афлек, Нийл Патрик Харис, Розамунд Пайк, Тайлър Пери, Патрик Фюджит, Емили Ратаковски

Дата: 04.10.2014 г.

Час: 19:30 ч.

Цена на билет: 5,00лв.

„Не казвай сбогом” е филмова адаптация на Дейвид Финчър на еднименниябестселър на Джилиън Флин. Изключителният трилър ни потапя дълбоко в съвременната, пропита от медийно въздействие култура до мрачните разломи в семейната институция, почиваща на невъзможни обещания и неизбежна лъжовност.
Двойката в центъра на историята – бившия писател от Ню Йорк, Ник Дюн и бившата му приятелка и настояща съпруга, Ейми, опитващи се да свържат двата края по време на рецесията в Средния запад – има характерно за съвременния живот семейно щастие. На петата им годишнина от сватбата, Ейми изчезва. Ник е главният заподозрян, а подозрителното му поведение само влошава нещата. Ейми се превръща в обект на медийното безумие, на фона на кампанията за издирването й, жива или мъртва, протичаща пред очите на жадната за разкрития публика.
Така както Ник и Ейми представляват съвършената романтична двойка, изчезването на Ейми притежава всички черти на емблематично за Америка домашно престъпление. Изчезването й, обаче, е своеобразна огледална зала, в която едни мрачни тайни водят до други. Последващите събития са изпълнение с шокиращи разкрития, но измъчващите като открита рана въпроси са: Кой е Ник? Коя е Ейми? Кой е всеки от нас в брака и обществото?