Начало Общество Ръководството на Община Панагюрище уважи празника на побратимения град Пятигорск

Ръководството на Община Панагюрище уважи празника на побратимения град Пятигорск

СПОДЕЛИ
restorant

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки, заместник-кметът  „Хуманитарни дейности“ Галина Матанова и заместник-кметът „Стопански дейности“ Георги Павлов  гостуваха на руския град Пятигорск по официална покана от страна на главата Лев Николаевич Травнев по повод празника на града и 237-та годишнина от основаването му.

По време на посещението си в Пятигорск кметът Белишки и неговите заместници проведоха срещи с главата на Пятигорск Лев Травнев, председателя на Думата Людмила Похилько и нейните заместници Василий Бандурин и Дмитрий Васюткин.

Работната програма включваше и посещения и срещи с директори и ръководители на образователни и културни институции в града.

Ръководството на Община Панагюрище бе част и от множество празнични събития по повод празника на Пятигорск и 237-та годишнина от основаването му.

С втората по рода си визита в побратимения град Пятигорск, ръководството на община Панагюрище засвидетелства желанието и готовността за развитие на сътрудничеството в полза на жителите на Пятигорск и Панагюрище.

2 КОМЕНТАРА