Начало Спорт Равенство и загуба за ХК „Панагюрище“ в първия турнир от „Б“РХГ

Равенство и загуба за ХК „Панагюрище“ в първия турнир от „Б“РХГ

СПОДЕЛИ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На 21 октомври в гр.Хасково се проведе първият турнир от южната „Б“РХГ жени. Отборът на ХК Панагюрище записа един равен мач и една загуба. Първата среща с ХК „Топлика“ завърши при равен резултат 19:19. Втората среща панагюрки загубиха от Хасково с 30:35. Двубоят между Топлика и Хасково също завърши при равен резултат. Панагюрският отбор е изграден основно от девойки, само две от жените останаха да играят за родния клуб, като шест от опитните състезателки подсилиха отборите на Поморие и Свиленград в елитната група. Участието на отбора в „Б“РХГ е с цел обиграване на девойките.

Състав на Панагюрище: Елена Чолакова, Галя Иванова, Мария Маслева, Марина Чардакова, Станислава Чакърова, Стиляна Добрева, Катрин Чочева, Евелин Драганова, Николета Иванова, Стоянка Варадинова, Стефани Навущанова, Стилиана Кирилова, Донка Бояджиева.

На 29 октомври /неделя/,  ХК Панагюрище ще бъде домакин на кръг от зоналното първенство за 14 год.девойки.Турнирът ще се проведе в зала Арена Асарел и ще започне в 10.30 ч.