Начало Култура Рокаджиите от Ivory Twilight с жестоко парче, посветено на Пловдив(ВИДЕО)

Рокаджиите от Ivory Twilight с жестоко парче, посветено на Пловдив(ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Официалното представяне на песента „Когато нямам теб“на живо ще бъде на фестивала Hills of rock в края на юни

„Когато нямам теб“ е най-новата песен за Пловдив, дело на рок бандата Ivory Twilight. Парчето бе записано в едно от най-модерните студия в столицата – Intelligent Music Studio през февруари. Tова бе специалният подарък от Z-rock за песента „Жив“, с която групата печели първо място за песен и за текст за 2018-та година.

 Малко по-късно Ivory записват и професионално видео, като снимките отнемат близо 2 месеца. Кадрите са записани в огромното хале на компания Devorex, както и на емблематични места в Пловдив. Видеото е дело на професионалния екип на 4К Studio, за които това е трето музикално видео от началото на годината. Така, на финала се появява един изключително качествен продукт, достоен за „Пловдив – Европейска столица на културата“.  Авторският текст на песента, както и на всички останали от богатия репертоар на Ivory e на Димитър Ангелов – Удо.

Официалната промоция на парчето на живо ще бъде на фестивала Hills of rock в края на юни, където бандата е поканена сред големите имена, които ще забият край Гребния канал в Пловдив.

Групата, която е с вече 10 годишна история на музикалната сцена, е съставена от:

Димитър Михов – китари

Димитър Удо Ангелов – бас

Камен Кутманов – вокали

Биляна Харутюнян – вокали

Костадин Костадинов – ударни

 

А ето и как музикантите представиха песента си, малко преди премиерата ѝ в официалната им страница във фейсбук: