Начало Култура Рокаджиите от QUASAR с дебют на 17 август

Рокаджиите от QUASAR с дебют на 17 август

СПОДЕЛИ

Нова  панагюрска банда QUASAR ще дебютира официалнно на местна сцена в петък. Ако се чудите кои са QUASAR – това са онези ентусиасти, които всеки Божи ден репетират в читалището и благодарение на които почитателите на рока в града ни са спокойни, че вечната музика наистина е безсмъртна.

Иначе QUASAR – това са Никола Кеков – соло- китара и вокал, Марио Кеков – бас китара и Делчо Кузманов – барабани. В прохладната августовска вечер репетициите вървят с пълна пара. За ПИА момчетата споделят, че са заедно от две години, но първото им излизане на сцена ще е на 17 август, по време на рок-концерта на площад „20 април“. „Ще изсвирим 2-3 парчета“ – уточнява фронтменът Никола Кеков. Всъщност бандата прави прощъпулник повреме на миналогодишния мотосъбор, организиран от „Iron Brothers MC“, но все още събира самочувствие и репертоар.  От разговора ни в репетиционната научаваме, че освен кавъри на парчета на Metallica, Deep Purple, White Snake  и др., рокаджиите вече имат и авторски парчета. Едно от тях се съгласиха да изсвирят специално за нашите читатели, с уговорката, че все пак обстановката е работна.

Пожелаваме на  QUASAR много нови парчета, много успехи и много верни фенове, част от които вече е със сигурност екипът на ПИА!