Начало Общество Рокерски протест и в Панагюрище заради прегазено семейство

Рокерски протест и в Панагюрище заради прегазено семейство

61
8
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

10407240_720607497977573_2473439047844063710_n

Български Мотоциклетен Синдикат организира протестен митинг против липсата на присъда срещу убиеца Фарук Бекташ. Протестът ще се проведе на 10.08.2016г. от 19.00ч.на паркинга срещу Районен съд Панагюрище.

„Идеята е принципна и касае всички нас – нашите деца, родители, близки, участници в движението.“ – заявяват организаторите.

Припомняме Ви, че на 24 юли мъж и жена пътуват с мотор, за да отидат на гости на сина си в Австрия. Край Драгоман Фарук Бекташ ги помита с мерцедеса си, след като заспал на волана и навлязъл в насрещното платно. Заради чистото си съдебно минало и представен договор за наем на адрес в столичния квартал „Враждебна“ Бекташ е пуснат под домашен арест. Веднага след това той изчезва и в момента е обявен за общонационално издирване.

8 КОМЕНТАРА

  1. Никъде протестите не са свързани със синдиката!И нямам намерение да са свързани,защото двете нямат общо,а ми стана нещо,защото смятам,че поредното делене на клубове,синдикати и т.н. е неуместно в момента!
    Благодаря от сърце за подкрепата!!!
    Каузата е обща!




    0



    0
  2. Уважаеми г-н Ценков,
    Изказването ми е породено от това, че новината беше публикувана със снимка на клуба ни, затова моля да бъде запазен добрия тон и да няма неподготвени изказвания.

    Благодаря на екип „PIA-NEWS“ за бързото поправяне на тази грешка.




    0



    0
    • Нима една снимка има толкова огромно значение,че може да предизвика реакцията на едно МС…
      Нима тонът ми надхвърля допустимото…
      Нима “PIA-NEWS” е допуснало фатална грешка…
      Нима грешката може да влияе на каузата…
      НИМА…




      0



      0
    • Бойко и Таня бяха от малкото семейства,които запалиха мотоциклета и дойдоха да изпеят заедно с панагюпци *Кой уши байрака* и деленето на клубове е направо неуместно…




      0



      0
    • Здравей Серго,
      Не знам какво ти става и не мога да си обясня!
      Имаме си официална информационна страница, където сме написали че ще подкрепим протеста.
      Не съм имал честта да познавам лично Бойко и Таня, но знаем от хора които са ги познавали че са били наистина добри хора и ние ще направим всичко възможно да бъде заловен и осъден Фарук Бекташ.

      Единственото което искаме да се разграничим от Българския Мотоциклетен Синдикат, който до колкото разбрах ти си го създал.
      Не желаем обществото да остане с неправилно разбиране, че след като правим всичко възможно Фарук Бекташ да си получи заслуженото от закона, да ни свързват с твоя синдикат.




      0



      0
  3. Какво да ти кажа Христо…
    Страшно е,когато човек загине,а се намесвт имена на клубове,но явно не разбираш и не осъзнаваш от нивото на което си значимоста на протеста и целите му…
    Радвай се на живота,защото е кратък и задръж пристрастията си за себе си!!!




    0



    0
    • В материала не е споменавано за МК „Железни братя“




      0



      0