Начало Общество Рокерски протест и в Панагюрище заради прегазено семейство

Рокерски протест и в Панагюрище заради прегазено семейство

58
8
СПОДЕЛИ
restorant

Мария МАСЛЕВА

10407240_720607497977573_2473439047844063710_n

Български Мотоциклетен Синдикат организира протестен митинг против липсата на присъда срещу убиеца Фарук Бекташ. Протестът ще се проведе на 10.08.2016г. от 19.00ч.на паркинга срещу Районен съд Панагюрище.

„Идеята е принципна и касае всички нас – нашите деца, родители, близки, участници в движението.“ – заявяват организаторите.

Припомняме Ви, че на 24 юли мъж и жена пътуват с мотор, за да отидат на гости на сина си в Австрия. Край Драгоман Фарук Бекташ ги помита с мерцедеса си, след като заспал на волана и навлязъл в насрещното платно. Заради чистото си съдебно минало и представен договор за наем на адрес в столичния квартал „Враждебна“ Бекташ е пуснат под домашен арест. Веднага след това той изчезва и в момента е обявен за общонационално издирване.

8 КОМЕНТАРА

 1. Никъде протестите не са свързани със синдиката!И нямам намерение да са свързани,защото двете нямат общо,а ми стана нещо,защото смятам,че поредното делене на клубове,синдикати и т.н. е неуместно в момента!
  Благодаря от сърце за подкрепата!!!
  Каузата е обща!
  0  0
 2. Уважаеми г-н Ценков,
  Изказването ми е породено от това, че новината беше публикувана със снимка на клуба ни, затова моля да бъде запазен добрия тон и да няма неподготвени изказвания.

  Благодаря на екип „PIA-NEWS“ за бързото поправяне на тази грешка.
  0  0
  • Нима една снимка има толкова огромно значение,че може да предизвика реакцията на едно МС…
   Нима тонът ми надхвърля допустимото…
   Нима “PIA-NEWS” е допуснало фатална грешка…
   Нима грешката може да влияе на каузата…
   НИМА…
   0   0
  • Бойко и Таня бяха от малкото семейства,които запалиха мотоциклета и дойдоха да изпеят заедно с панагюпци *Кой уши байрака* и деленето на клубове е направо неуместно…
   0   0
  • Здравей Серго,
   Не знам какво ти става и не мога да си обясня!
   Имаме си официална информационна страница, където сме написали че ще подкрепим протеста.
   Не съм имал честта да познавам лично Бойко и Таня, но знаем от хора които са ги познавали че са били наистина добри хора и ние ще направим всичко възможно да бъде заловен и осъден Фарук Бекташ.

   Единственото което искаме да се разграничим от Българския Мотоциклетен Синдикат, който до колкото разбрах ти си го създал.
   Не желаем обществото да остане с неправилно разбиране, че след като правим всичко възможно Фарук Бекташ да си получи заслуженото от закона, да ни свързват с твоя синдикат.
   0   0
 3. Какво да ти кажа Христо…
  Страшно е,когато човек загине,а се намесвт имена на клубове,но явно не разбираш и не осъзнаваш от нивото на което си значимоста на протеста и целите му…
  Радвай се на живота,защото е кратък и задръж пристрастията си за себе си!!!
  0  0
  • В материала не е споменавано за МК „Железни братя“
   0   0