Начало Общество Началникът на РУ-Панагюрище отличен с почетен знак на МВР III степен

Началникът на РУ-Панагюрище отличен с почетен знак на МВР III степен

СПОДЕЛИ

127 служители от структурите на Областната дирекция на МВР в Пазарджик са отличени за добрата си работа и постигнатите резултати по случай празника на вътрешното министерство 5-ти юли 

С една от най-високите награди – почетен знак на МВР III степен бяха отличени началникът на РУ-Панагюрище главен инспектор Николай Барбалов и началникът на Сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Асен Гешев.  На тържествената церемония в заседателната зала на дирекцията присъства целия ръководен състав. Директорът старши комисар Петко Шотлеков поздрави служителите с празника, пожела им все така усърдно и отдадено да работят в името на общественото благо, за сигурността и спокойствието на хората. С колективна парична награда са наградени служителите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и полицейски участък „Изток“. Парична награда е присъдена и на служител от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“.

С „писмена похвала“ директорът на областната дирекция старши комисар Петко Шотлеков е наградил 99 служители от различни структурни звена в цялата област. 10 грамоти от Административния секретар на МВР бяха връчени на служители от администрацията.