Начало Общество С пищна заря отборът на Норвегия взриви небето над Панагюрище

С пищна заря отборът на Норвегия взриви небето над Панагюрище

СПОДЕЛИ
Реклама
финанси

Поп дивата Тита даде старт на втората вечер на Световното първенство по фойерверки за купата на Панагюрище, България’ 2019. Младата изпълнителка нажежи атмосферата на площад „20 април”, като даде заявка за незабравима вечер. Истински фурор предизвика появата на любимците на младото поколение – Лъчо и Тото от „СкандаУ“. Рап сензацията изпълни най-големите си хитове пред многобройната публика, която екзалтира от радост.

Най-чаканият момент на вечерта беше впечатляващата нощна феерия от цветове и огнени картини в небето над Панагюрище. Подгряваща заря беше подготвена от панагюрската фирма „Огнена хризантема” ЕООД. Невероятни цветове, светлинен дъжд и букети от огнени кълба представиха състезателите от отбора на Норвегия, а публиката ги обсипа с бурните си овации.

Отборът на Норвегия бе оценяван от жури в състав: Никола Белишки – кмет на община Панагюрище, Христо Калоянов – председател на Общински съвет-Панагюрище, Нели Мърхова – изпълняващ длъжността „Човешки ресурси” на „Асарел Медет” АД, Даниел Даскалов – директор „Ресурсно осигуряване” на „Оптикс” АД. Наблюдател на първенството е Илья Бирюков – представител на фирма „Орион Арт”-Москва, Русия.

След състезателната програма на отбора на Норвегия, вечерта продължи с концерт на рок група „Лунапарк”.

На 19 май концертната програма е с начален час 20:00 часа. Първа на сцената ще излезе откритието на X Factor Йоана Димитрова, а след нея – победителката от пети сезон на предаването „Като две капки вода” Михаела Маринова.

Подгряващата заря на „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:40 часа, а след нея следва свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Латвия.

Третата вечер на Световното първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘ 2019 ще продължи с официалното награждаване на победителя и концерт на рок група „SEVI“.