Начало Общество С рев на мотори „Железни братя“ откриха сезона в Панагюрище (ВИДЕО)

С рев на мотори „Железни братя“ откриха сезона в Панагюрище (ВИДЕО)

106
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

iron brothers

За поредна година панагюрският мото клуб “Железни братя” откри новия мотосезон с ревящи двигатели. Началото на проявата бе в 11 часа, а сборния пункт – клубната къща на „Железни братя“. След това мотористите направиха традиционната си почетна обиколка на Панагюрище и поднесоха венец пред паметника на Райна Княгиня на едноименния площад. С едноминутно мълчание рокерите почетоха паметта на загиналите за свободата на България.

iron

Със запалени свещички и водосвет в църквата “Св. Георги Победоносец” мотористите се помолиха за здраве и безаварийно пътуване. Отец Стоян Манолов освети моторите на момчетата от клуба. Впечатление на всички присъстващи направи триколката „Пиаджио“, карана от 64-годишния английски рокер Стив Хоудсток.

iron

И тази година събитието премина под мотото “Не на войната по пътищата” в памет на момчетата загубили живота си на пътя и множеството инциденти с мотори. Рокерите призоваха водачите да бъдат внимателни и толерантни на пътя, тъй като най-често катастрофите стават поради несъобразена скорост.

Още снимки можете да видите ТУК.