Начало Общество Седмица на благотворителността в ОУ „20 април“

Седмица на благотворителността в ОУ „20 април“

СПОДЕЛИ

На 17 декември отвори врати традиционният коледен базар, средствата от който ще бъдат разпределени на ученици от семейства в неравностойно положение, съобщиха от ОУ „20 април“.

Родител на първокласник от класа на г-жа Донка Стойкова направи хубави подаръци за Коледа на съученици на своето дете от многодетни семейства.

Учениците от ІІ б клас на г-жа Таня Радева, с подкрепата на своите родители, събраха пари, за да подготвят изненада на свой нуждаещ се съученик. В кампанията им се включи и родител на ученик от ІІ а клас.

Ученици от ІІІ б клас на г-жа Зорка Кисьова, донасят изпратени от своите родители хранителни продукти, с които ще зарадват за коледните празници нуждаещи се семейства на свои съученици. Момичетата от класа Мария Ильова, Рая Янкова, Иванина Воденичарова, Петя Феркова и Петромира Предьова изработиха красиви кукли за участие в Пети национален конкурс „В очакване на Коледа“, обявен от община Бургас. Куклите ще бъдат подарявани на деца с увреждания и на деца, настанени в детските отделения на болници в Бургас и региона.