Начало Общество Шест месеца условно за дядото, ударил детската учителка Павлина Ерова

Шест месеца условно за дядото, ударил детската учителка Павлина Ерова

СПОДЕЛИ
Районният съд постанови 6 месеца условно с тригодишен изпитателен срок за Красимир Налбантов. Той бе обвинен от прокуратурата, че е ударил детската учителка Павлина Ерова и я е заплашил с убийство след като се усъмнил, че внучето му е малтретирано в детската градина.
Панагюрецът е осъден да плати и 1000 лева обезщетение, както и да поеме разноските по делото.Присъдата е неокончателна и може да се обжалва пред Окръжния съд в Пазарджик. Дядото се разгневил след като научил, че внучето му е получило синини и отишъл да се разправя, но нервите му не издържали и посегнал пред другите колежки на Ерова.

Припомняме, че през септември миналата година панагюрецът Георги Налбантов публикува снимки с насиненото личице на детето си в социалните мрежи и разказа, че  в такова състояние го е взел от детската градина. Семейството обвини за случилото се учителката Павлина Ерова и заведе съдебно дело срещу нея, но техен представител или адвокат така и не се яви още на първото заседание, затова процесът беше прекратен.

Същевременно учителката пък осъди дядото на първа инстанция за удара. Тя твърди, че не е пипала дори с пръст детето.