Начало Препоръчани СКТМ „Асарел Медет“ пети на Държавното отборно и лично първенство до 21...

СКТМ „Асарел Медет“ пети на Държавното отборно и лично първенство до 21 години

СПОДЕЛИ
На проведеното от 12 до 14 май в гр. Пловдив Държавно отборно и лично първенство до 21 години отборът на СКТМ „Асарел Медет“ в състав Георги Ефтимов, Илия Воденичаров и Мартин Иванов се класира на пето място. Нашите момчета имаха много тежък жребий. Те допуснаха само една загуба в групата от шампиона „Стоян строй“ Пловдив и записаха три победи над отборите на СКТМ „Варна 2015“, СКТМ „Комфорт“ Варна и СКТМ „ЦСКА“ София.
В индивидуалната надпревара Георги Ефтимов спечели бронзов медал в двойка с Огнян Тодоров от „Дунав“ Русе, а в личното отпадна на четвъртфинал от Йоан Величков от СКТМ „Марек Дигеста“ Дупница.
В личното Мартин Иванов е в топ 16,след много силна игра.
На 10 и 11 май в Стара Загора се проведе финалната фаза на студентските игри за сезон 2022г.-2023г. Технически университет София, в който първокурсник е Георги Ефтимов, успя да спечели трето место в отборната надпревара с основна заслуга на панагюрския тенисист. В индивидуалното Георги Ефтимов отново стана бронзов медалист с една загуба 1:3 от шампиона Кирил Попов. На смесени двойки с Десислава Ботева завоюваха бронзово отличие.