Начало Спорт Оборище надви трудно Балкан ( Варвара) – 1:0

Оборище надви трудно Балкан ( Варвара) – 1:0

СПОДЕЛИ

templates/piavariant5/css/editor.css">

Преди минути на стадион "Орчо Войвода" бе даден началния сигнал на срещата от 25-я кръг на Югозападна В група между отборите на Оборище и Балкан(Варвара)

Оборище излезе в състав:Маринов, Енчев, Парпулов, Г.Иванов, Стефанов, Н.Иванов, А.Лачов,Мартинов, Нетов, Т.Лачов, Чипчев

Край на първото полувреме, Оборище- Балкан 0:0

Скучна първа част на мача, действието се развиваше почти изцяло в центъра на терена, липсваха интересни голови положения.

Начало на второто полувреме. Смяна в състава на Оборище – на мястото на Ангел Лачов влиза Емил Петков.

70 мин.на мястото на Георги Нетов влиза Аян Садъков

72 мин Оборище повежса с гол на Аян Садъков след пас на Емил Мартинов

80 минута – На мястото на Ст.Лачов влиза Янко Янков-Майната

Край на мача, Оборище – Балкан 1:0

"Оборище" постигна най-труднато си побеза от началото на сезона днес. Играта не спореше, а и тимът на Варвара бе добре подреден и показа непримиримост и класа През втората част панагюрци играха малко по-добре, а треньорът Иван Маринов предприе някои вътрешни размествания. Той върна Емил Мартинов като десен бек, а Илиян Енчев застана в средата. Влизането на Емил Петков и Аян Садъков също освежиха играта, а Садъков отново се отаказа жокер. След като в сряда донесе победата с решителната дузпа в Перник, днес той отбеляза с първото си докосване. Защитата отново се справи добре и продължава с уникалното си представяне  – пети пореден мач без допуснат гол. Очаква се нещата в средата на терена да се подобрят след завръщането на Добри Орловски, който е по лични дела в Англия. Днешнят мач ще се запомни и със сериозния зретелски интерес. На стадиона бяха около 700 души като около 150 от тях бяха от Варвара, Септември и Пазарджик. В тима на гостите играха и двама от доскорошните любимци на панагюрската хублика. Борис Благоев – Фиго получи контузия още през първата част и бе сменен в началото на второто полувреме. През втората част за варварци влезе и Георги Василев.