Начало Развлечение Соня Немска засне летния си хит

Соня Немска засне летния си хит

69
0
СПОДЕЛИ
SONIANEMSKA2016
фотограф: Васил Иванов

Много свежо лятно настроение обещава Соня Немска в новия си видеоклип. Той вече е заснет от екипа на режисьора Людмил Иларионов – Люси и скоро ще бъде част от програмата на “Планета” ТВ и “Планета HD”, съобщават от медията. Лентата е към новия сингъл “Поздравления”, за който Соня Немска получи ексклузивните авторски права да го представи на български език.

SONIAANDREAS201606131
фотограф: Васил Иванов

Интересна подробност е, че с вокали в парчето се включва нейния гръцки колега Андреас, с когото през 2012 представиха хита “Няма такава любов”. Изпълнителят е част и от участниците в предстоящия видеоклип, в който освен него ще видим и още близки приятели на Соня Немска. Кадрите представят едно лятно парти, изпълнено с много весели моменти, а изборът на язовир Искър и популярен комплекс за локация, допринасят за това.

SONIANEMSKA201606133
фотограф: Васил Иванов

По време на снимките Соня Немска реализира и нова фотосесия с фотографа Васил Иванов, от която днес ви представяме ексклузивни снимки. На снимачната площадка бе и екипът на предаването на  Телевизия Планета “Звездно”, който обещава да направи зрителите съпричастни на всички интересни моменти по реализацията на видеоклипа.