Начало Общество Спешните медици от Панагюрище се включиха в акция в подкрепа на пострадалите...

Спешните медици от Панагюрище се включиха в акция в подкрепа на пострадалите след пожара в Кръстава

СПОДЕЛИ

Спешни медици от Пазарджишко събраха дарения за семействата, чиито къщи бяха унищожени при разразилия се голям пожар в село Кръстава, където бедствието на 13 август остави без дом над 30 души.

В момента тече дарителска кампания, като строителството на нови сгради на мястото на старите вече започва, а от местната власт се надяват до зимата хората да се върнат във възстановените си домове.

Днес 24.08.2021г.от името на всички девет филиала(ФСМП гр.Пазарджик; ФСМП гр.Белово; ФСМП гр.Септември; ФСМП гр.Ракитово; ФСМП гр.Батак; ФСМП гр.Брацигово; ФСМП гр.Велинград;ФСМП гр.Пещера;ФСМП гр.Панагюрище) и Администрация при ЦСМП гр.Пазарджик,на кмета на с.Кръстава г-н С.Узунов беше връчено парично дарение за пострадалите от пожара в с.Кръстава! – съобщи Сабри Юруков от филиала за спешна помощ във Велинград.
Успоредно с дарението,бяха предадени и нашите пожелания за бързо възстановяване от сполетялото ги нещастие,бързо възстановяване на щетите причинени от пожара,да бъдат живи и здрави и усмивките и да се върнат на лицата!

Източник: Марица