Начало Здраве Специални летни пакети за лечение, профилактика и отдих подготви Медицински център «Елсем»...

Специални летни пакети за лечение, профилактика и отдих подготви Медицински център «Елсем» в Стрелча

454
2
СПОДЕЛИ

602857_1375380649373859_968996718_nСпециални летни пакети за лечение, профилактика и отдих подготви Медицински център «Елсем» в Стрелча. Екипът на доц. Евгени Аструков, дмн, осигурява възможности за лечение и профилактика, които съчетават в едно водолечението, физиотерапията и лечебния масаж.

Медицинският център се намира в сградата на минералната баня в Стрелча, а специализираните услуги могат да се ползват с минимални средства и усилия. До Стрелча е организиран специален транспорт, а на място пациентите най-напред се преглеждат от лекар физиотерапевт, който прави лечебните назначения. Всеки понеделник и четвъртък на разположение в центъра е д-р Джурджев, от МБАЛ «Св. Георги» в Пловдив, преподавател в Медицинска академия.

За седем дни в «Елсем», Стрелча, за всеки пациент получава общо 20 процедури.

За летните лечебни и профилактични екстри на «Елсем» в Стрелча, съчетани с малко релакс, защо не, е достатъчно да се представи талон № 3 (за физиотерапия) от личния лекар. С наличието на това направление седемдневното лечение е на цена 35 лева заедно с пътуването от Панагюрище до Стрелча и обратно.

Медицински център «Елсем» разполага и с възможности за настаняване в почивни бази в Стрелча за тези, които искат да си направят и профилактика, и малка ваканция. За ползващите услугите на Медицински център «Елсем» са предвидени ценови бонуси при настаняване и храна за дните на престой, чийто брой зависи само от личното желание.

Медицинските специалисти в Център «Елсем» разполагат с необходимата апаратура за редица физиотерапевтични процедури, които се прилагат при заболявания на опорно-двигателния апарат, ставите, мускулите, за преодоляване на болката, за възстановяване на подвижността и тонуса. На помощ идват и лечебният масаж и водолечението.

Минералната вода в Стрелча има отлични лечебни свойства, които си заслужава да бъдат използвани. По състав тя е слабо минерализирана, хипертермална, сулфатна-хидрокарбонатна-натриева, флуорна,. Излиза от недрата с 56 градуса и съдържа особено ценния радиоактивен газ Радон. Този благороден газ подобрява кръвоснабдяването и трофиката на тъканите, регулира обмяната на веществета, деленето на клетките, ускорява коагулацията на остаряващите протеини, стимулира жлезите, понижава мастните фракции и пр.

За въпроси по ползването на услугите на Медицински център «Елсем» в Стрелча, позвънете на 0887 296 539.

2 КОМЕНТАРА

  1. Колко и какви лечебни процедури щеми бъдат направени при дископатия,изкочила ръка при птп,к какво направление трябва дасе вземе от личния лекар,трябвали даси дойда с изследвания или на място щеми бъдат направени,ще бъда в градъ за 8-9дни,ще пристигна на 06.07.16г.в колко част трябва дасъм в медицинския център,благодаря предварително




    0



    0