Начало Спорт Старшата на „Оборище“ надви „Чико“ (Бяга) в изключително оспорван мач

Старшата на „Оборище“ надви „Чико“ (Бяга) в изключително оспорван мач

35
0
СПОДЕЛИ

4 дузпи, 4 греди, 4 пъти обрат в резултата и 2 червени картона

starsha

Мария МАСЛЕВА

Юношите старша възраст на „Оборище“ надвиха като гост тима на „Чико“ (Бяга), в мач от 19-тия кръг на ОФГ Пазарджик за подрастващи.

Резултатът бе открит при отлично изпълнение от бялата точка на младата надежда на „Оборище“ Георги Лисков. Минути по-късно домакините успяха да изравнят резултата и не след дълго отбелязаха още един гол, с който временно поведоха в резултата. Радостта на играчите на „Чико“ не продължи дълго, тъй като Лисков отново се разписа във вратата им и изравни резултата. Малко преди почивката Стойно Солаков отбеляза третия гол за „войводите“.

През второто полувреме играчите на „Оборище“ излязоха на терена леко разконцентрирани. Това даде шанс на играчите на „Чико“ успяха отново да изравнят резултата и малко по-късно поведоха с 4:3. С гол от дузпа футболистът на „Оборище“ Стоян Конов изравни резултата. В последните минути на срещата Стойно Солаков, след страхотна асистенция на Николай Кацарев, реши крайния резултат на мача 4:5 в полза на панагюрци.

Наставникът на юношите старша възраст на „Оборище“ използва срещата с „Чико“ (Бяга), за да пусне за пръв път като титуляр Иван Байряков – Стрелата, който въпреки че е с няколко години по-малък от съотборниците си се представи отлично.