Начало Общество Стилиян Петров помага на малката Гери

Стилиян Петров помага на малката Гери

СПОДЕЛИ

Панагюрище също продължава да участва активно в кампанията за детето

2111240316

Футболната звезда Стилиян Петров се включи в битката за живота на малката Гери, съобщи Пазарджишка Марица.

Петгодишното момиченце се нуждае от 600 000 евро за лечение в Германия. За да помогне, бившият капитан на националния отбор обяви на тръг свои фланелки от финала за купата с автограф, като парите отиват в сметката на Гери. Наддаването ще приключи на 7 декември.

Стилиян беше диагностициран с остра форма на левкемия през 2012 г. Той създаде фондация веднага след като влезе в ремисия и направи няколко сериозни благотворителни събития във Великобритания, като даренията бяха за болници, в които се борят с рака на кръвта.

Гери страда от злокачествено заболяване, което е в четвърти клиничен стадий. Ако остане в България, има около 6 месеца живот.

Панагюрище също продължава да участва активно в кампанията за детето. Всяка събота в града има благотворителни базари, докато не се събере цялата необходима сума. На тях се продават подарени от различни хора вещи.

geri

Можете да се включите или да следите как върви кампанията в групите Подай ръка – Панагюрище и ПОМОЩ ЗА МАЛКАТА ГЕРИ – КОЛЕДЕН БАЗАР.

Дарителскaта сметкa в лева е IBAN: BG59STSA93000024022242, BIC: STSABGSF, титуляр: Камелия Георгиева Младенова (майка на Гери).

Който иска да помогне с дарени вещи, може да се свърже с Дима Попова – организатор на базарите, на тел. 0897019112.