Начало Избори 2015 Стойно Чачов: Аз апелирам към разум и съм сигурен, че ние, жителите...

Стойно Чачов: Аз апелирам към разум и съм сигурен, че ние, жителите на община Стрелча го имаме!

СПОДЕЛИ

DSC_0459„Аз апелирам към разум и съм сигурен, че ние, жителите на община Стрелча го имаме, защото сме умни, честни и трудолюбиви хора.“ – с тези думи се обърна към препълнената зала в читалището в Стрелча кандидатът за кмет от ПП АБВ Стойно Чачов по време на официалното закриване на кампанията снощи. „Ако получа вашето доверие, съм готов с моя екип да изпълня напълно реални и постижими цели, които са заложени в нашата програма – откриване на нови работни места, задържане и връщане на младите хора в града и селата, стимулиране на младите семейства да раждат и отглеждат децата си в нашата община, като ние започваме ударно – ще дадем по 1000 лева на всяко новородено дете, а детската градина ще е безплатна. Ще работим за подобряване инфраструктурата, повишаване качеството на балнеотуризма и историческия трузиъм, подобряване на транспортните услуги, подпомагане на читалищата и стимулиране на археологическите проучвания в района.“ – подчерта в обръщението си Чачов. Заедно с него , пред повече от 800 души, дошли в читалищна зала, за да подкрепят него и кандидатите за общински съветници, се изправиха председателят на предизборния щаб Ангел Шопов, зам.-председателят на АБВ Румен Петков и зам.-председателят на гражданския съвет на партията доц. Стайко Спиридонов.

DSC_0468

„Тези хора се изправят пред вас с лицата, сърцата и достойнството си, за да заявят, че на Стрелча е необходима нова енергия, на Стрелча е необходим нов път. Това са млади хора, всеки от които се е доказал в бранша си, това са хора с биографии, съвест и съзнание и затова нашата политическа подкрепа за тях е безусловна. Защото те имат куража да се изправят срещу менгемето и да търсят достойнството на Стрелча, да търсят достойнството на обикновения, честния трудолюбивия жител на общината. Стойно Чачов и екипът му проведоха една изключително честна кампания, те не участваха в компроматни войни, те се явиха пред вас с лицата си. Ние нямаме зад себе си медии и инструменти за натиск, ние имаме вас, с вашата енергия, с вашата воля, да реализираме доброто за Стрелча решение.“ – заяви Румен Петков и призова стрелчани на 25 октомври да гласуват с No.2 в бюлетината за кандидата за кмет  и кандидатите за общински съветници на ПП АБВ в гр.Стрелча.

„За първи път идвам в Стрелча, но сърцето ми остава тук, със сигурност ще се връщам пак и пак“ – с тези думи се обърна към буквално пукащата се по шевовете зала един от най-популярните и обичани български естрадни изпълнители – Георги Христов, чийто концерт се превърна в истински празник за жителите на Стрелча. Верен на стила си, той се раздаде на сцената и зарадва публиката с букет от хитове. За ударните дози смях и добро настроение пък се погрижи любимият на всички актьор и тв водещ Димитър Рачков.