Начало Любопитно Стоян Лазаров осигури звездно кучешко трио за продукцията „Жана“

Стоян Лазаров осигури звездно кучешко трио за продукцията „Жана“

СПОДЕЛИ

Панагюрецът доц. д-р Стоян Лазаров се завърна от Косово, където негови четириноги възпитаници участваха в снимките на продукцията „Жана“.

„Филмът е нискобюджетен и е студентска дипломна работа, а в центъра на сюжета е жена на име Жана, която губи единственото си дете, а след това опитите й да има друго са неуспешни, като от отчаяние тя тругва по врачки и гадателки. В една от сцените, през нощта, тя минава през гробище, където я срещат три кучета.“ – издаде за ПИА детайли от сюжета Стоян Лазаров.  „Звездното ми трио Бимбо, Клипса и Найда* се представиха успешно без никаква предварителна подготовка“ – сподели  панагюрецът, който от години осигурява животни-актьори за кино,музикални и рекламни продукции.

Красавецът Бимбо участва в новият филм на режисьора Стефан Командарев „Посоки“, чиято премиера можем да видим тази седмица в кино „Модерен театър“.

Междувременно Стоян в продължение на 4 дни безвъзмездно помагаше на свои млади колеги от НБУ, които заснеха филм, като осигурените от Лазаров актьори – гълъбът Гунди и орда обучени от него плъхчета, пожънаха истински успех.

В графика от ангажименти на Стоян Лазаров са включени и предстоящи снимки в Сърбия, където за целите на продукцията той ще осигури змии и врани.


*На първата снимка, отляво надясно: Клипса, Бимбо и Найда