Начало Спорт Стоян Василев: „Доказахме, че волейболът има място в този град”

Стоян Василев: „Доказахме, че волейболът има място в този град”

СПОДЕЛИ

„Доказахме, че волейболът има място в този град”, това заяви предприемачът Стоян Василев в качеството си на председател на волейболния клуб „Пан – Волей”.  Снощи в сесийната зала на Общината се проведе  събрание на клуба.. На него присъстваха членове на управителния съвет и волейболисти от мъжкия тим.

Акцентите на събранието бяха финасовия отчет на ръководството за изминалата 2013 година, приемането на нови членове в клуба и набелязване на нови цели, които клубът трябва да постигне през настоящата година.

Стана ясно, че общо девет са фирмите, които са подпомагали спортистите през изминалата година. Постъпления във финансово отношение е имало от Общината и от Асоциацията на спортните клубове, както и от доброволни дарители. Към приходите на клуба влиза и членският внос на волейболистите от различните възрастови групи. Финансовият отчетът е изготвен съгласно законите на Република България и е представен пред всички необходими институции.

Мъжкият отбор на „Пан – Волей” е с регистрирани 5 победи и 3 загуби за отминалата година. Василев сподели и приятната новина, че полуофициален ментор на клуба е Любо Ганев. Той изказа своите благодарности към всички, които са проявили съпричастност към този красив спорт и са помогнали да се създаде клуба. Към волейболистите се обърна с думите: „Благодарен съм Ви, че преодоляхте трудностите вътрешни и психологически, за да може отборът да върви напред. Специални благодарности изказвам на Росица Ангелкова, която е двигателя на отбора и е езключително всеотдайна. Също така и на г-жа Лушка Апостолова – директор на Професионалната гимназия, която ни предоставя зала, в която да тренираме и, надявам се, в най-скоро време да можем да обновим, за да си върнем жеста”- подчерта Василев.

Новите членове на клуба са Веселина Зумпалова-Ралчева, Нешо Манчев, Петър Каменски, Рашко Пърлев, Веселин Дундаров, Латинка Георгиева и двама представители от Стрелча.

 

 

1 КОМЕНТАР