Начало Препоръчани Tалисман на волейболните ни националки си търси стопанин

Tалисман на волейболните ни националки си търси стопанин

СПОДЕЛИ

Националките по волейбол търсят стопанин за кученце, което са намерили пред залата в Панагюрище, където водят подготовка за предстоящото Световно първенство. Момичетата гледат животинчето от няколко дни, като най-дейни в грижата са либерото Кристиана Петрова и нападателката Вангелия Рачковска. Мъничето е обезпаразитено и ваксинирано.

Волейболистките са впрегнали всички усилия да намерят дом на малката Айра, като споделят информация за нея във всички възможни групи с подобна насоченост в социалната мрежа и се надяват скоро начинанието да се увенчае с успех. Голяма част от състезателките дори пуснаха в профилите си апела.

Либерото Ивелина Монова, която наскоро се завърна в състава на „лъвиците“ разказва: „Намерихме едно много сладко кученце на 2 месеца. Ваксинирахме го, всичко направихме, но му търсим дом. Ако някой има желание, да я вземе. Намерихме я пред залата, нямаше 2 месеца. Беше на пътя и щяха да я сгазят колите. Казва се Айра, отборът й даде това име. При нас в хотела е. Кученцето ни е талисман, но скоро се връщаме в София и няма как да се грижим за нея“.