Начало Развлечение „Тъмната кула“ по Стивън Кинг с премиера в панагюрското кино

„Тъмната кула“ по Стивън Кинг с премиера в панагюрското кино

СПОДЕЛИ
Реклама
финанси

ЗАД ВОЛАНА – Премиера
Жанр: Екшън, Комедия, Криминален
В ролите: Кевин Спейси, Джон Хам, Ансел Елгорт, Лили Джеймс, Джейми Фокс, Джон Бърнтал, Ейза Гонзалес
Държава: САЩ, Великобритания
Дата: 02.08.2017 г. (сряда)
Час: 19:00 часа
Цена на билета: 5,00 лв.

Това е Бейби (Ансел Елгорт), невинно изглеждащ шофьор на бегълци, който може да закара закоравели престъпници от точка А до точка Б, благодарение на своите дяволски умения и лична плейлиста, непрекъснато звучаща в главата му. Той разполага със свой маршрут за бягство, замислен според ритъма на определени мелодии, стигащи директно до ушите му от неговия добре зареден iPod. Мелодиите се обръщат в екстремно взети завои, превключване на предавки и непредвидими маневри, които отвеждат пътниците на най-голямото пътуване в живота им.
Комбинацията между високи скорости и култови песни превръща ЗАД ВОЛАНА в истинска експлозия от различни жанрове, един абсолютно уникален екшън-трилър, дело на сценариста-режисьор Едгар Райт.

ДИЙП – 3D Премиера
Жанр: Анимация, Детски
Държава: Испания
Дата: 05.08.2017 г. (събота)
Час: 17:00 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 6 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 17 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.

През 2100, когато човечеството е изоставило Земята, една колония от екстравагантни морски обитатели все още оцелява в дълбините на Океана. Дийп е смел октопод, който се заема със задачата да открие нов дом за себе си и приятелите си, след като инцидент разрушава сегашния им. Приключението ще го отведе до потопения Ню Йорк, Титаник и Арктика, като на пътя му ще се изпречат някои врагове и много забавни случки!

ТЪМНАТА КУЛА – Премиера
Жанр: Фентъзи, Ужаси, Уестърн
В ролите: Фран Кранц, Джаки Ърл Хейли, Том Тейлър, Аби Лий, Идрис Елба, Матю Макконъхи, Клаудия Ким, Катрин Уинки
Държава: САЩ
Дата: 05.08.2017 г. (събота)
Час: 19:30 часа

Дата: 09.08.2017 г. (сряда)
Час: 19:00 часа
Цена на билета: 5,00 лв.

Има и други светове, освен познатите ни. Тъмната кула, амбициозната и многопластова сага на Стивън Кинг, един от най-популярните писатели в целия свят, е готова да превземе големия екран.
Роланд Дисчейн, последният Стрелец (Идрис Елба) е в непрестанен двубой с Уолтър Падик, известен още като Човека в черно (Матю Маконъхи). Стрелецът е готов на всичко, за да не му позволи да разруши Тъмната кула, която крепи целостта на вселената.
Когато на карта е заложено бъдещето на всички светове, доброто и злото ще се сблъскат в решителна битка и само Роланд ще може да защити Кулата от Човека в черно.

От 10.08.2017 г. до 25.08.2017 г. кино „Модерен театър“ ще бъде в почивка. Следващата прожекция след 09.08.2017 г. ще бъде на 26.08.2017 г.