Начало Общество Тече редовното заседание на Общинския съвет

Тече редовното заседание на Общинския съвет

СПОДЕЛИ

Своето първо за годината редовно заседание провежда в момента Общинският съвет  . Предварителният дневен ред включва 16 точки.

Вижте дневния ред:

1. Определяне на спечелил участник в проведения публично оповестен конкурс на един етап за продажба по реда на ЗПСК на пакет дялове, представляващи 90% от капитала на   Многопрофилна болница за активно лечение “Събо Николов” ЕООД – гр. Панагюрище.

2.Приемане на Наредба за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета и за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности на Община Панагюрище.

3. Приемане на Правилник за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.

4. Приемане на Стратегически и Годишен план за одитната дейност на Звено за вътрешен одит при Община Панагюрище.

5. Кандидатстване по проект „Красива България” по Мярка 02-01”Подобряване на социалните услуги от резидентен тип”.

6. Приемане на Програма за развитие на читалищната дейност в Община Панагюрище за 2014 година.

7. Отмяна на Решение № 446/28.11.2013год.  на Общинсия съвет.

8. Даване на предварително съгласие за изработване на подробен устройствен план /ПУП/ – парцеларен план /ПП/ и преминаване на трасета на електропровод и водопровод през имоти, общинска собственост.

9. Одобряване на комплексен  проект за инвестиционна инициатива /КПИИ/ в част: Проект за подробен устройствен план /ПУП/ – парцеларен план /ПП/ за реализация на проект:”Хидротехнически съоръжения в поречието на р.Мареш”, обект:”Хидротехнически съоръжения в поречието на р.”Мареш.Ремонт на съществуващи съоръжения на техническата инфрасктуктура – отводнителни канали”.

10. Даване на предварително съгласие от Общински съвет – Панагюрище за изработване на подробен устройствен план (ПУП) – парцеларен план (ПП) и преминаване на трасета на електропровод и водопровод през имоти, общинска собственост по искане от Марко Дойчов Джигов.
11.Учредяване право на строеж върху общинска земя на Стоян Иванов Белишки за изграждане на едноетажна пристройка към сградав която той е съсобственик, представляваща бл.№17, УПИ І – за”ОЖС”, кв.3 по плана на с.Панагюрски колонии.

12. Предоставяне на имоти, собственост на Община Панагюрище по реда на чл.19 от ЗСПЗЗ за обезщетяване на собственици с възстановено право на собственост по реда на чл.18ж, ал.1 от ППЗСПЗЗ.

13. Отдаване под наем на помещения, находящи се в сградата на ЦДГ”ЯНА” в с.Попинци, общ.Панагюрище, чрез публичен търг с тайно наддаване.

14. Отдаване под наем на масивен магазин в с.Елшица чрез публичен търг с явно наддаване.

15. Преименуване на улица и  именуване на площадно пространство в с.Панагюрски колонии.

16. Приемане на Отчет за дейността на Общинския съвет за ІІ-ро полугодие на 2013 година и приемане План за работа за І-во полугодие на 2014 година.