Начало Препоръчани Теглят жребия за Купата на България днес

Теглят жребия за Купата на България днес

СПОДЕЛИ

Жребият за втория предварителен кръг и първия кръг от финалната фаза на турнира за Купата на България ще бъде теглен днес от 11:00 часа в Дома на футбола в Бояна.

В дирижиран жребий за първия кръг от финалната фаза ще бъдат включени всички участници в efbet Лига, които ще гостуват на отборите, излъчени от втория предварителен кръг. Победителите се излъчват по системата на отстраняване в една футболна среща, съгласно условията на член 19, ал. 1, ал.3, ал.4 и ал.5 от Наредбата на БФС, сезон 2020/2021 г. Мачовете ще се играят на 20-22 октомври 2020 г.

Реклама

Иначе Зоналните съвети на БФС вече излъчиха своите представители във  втория   предварителния кръг, които ще бъдат домакини на отборите от Втора професионална лига. Мачовете ще се играят на 30 септември 2020 г.

Ето и списък с отборите от аматьорския футбол.
ЗС на БФС – Варна: ФК Светкавица /Търговище/, ФК Дунав /Русе/, ФК Спартак 1918 /Варна/, ФК Черноморец /Балчик/
ЗС на БФС – Пловдив: ФК Свети Никола /Бургас/, ФК Извор /с. Горски Извор/, ФК Родопа-Смолян /Смолян/, ФК Загорец /Нова Загора/
ЗС на БФС – Велико Търново: ФК Партизан /Червен бряг/, ФК Чавдар /Троян/, ФК Дреновец /с. Дреновец/, ФК Севлиево /Севлиево/
ЗС на БФС – София: ФК Оборище /Панагюрище/, ОФК Беласица /Петрич/, ОФК Ботев 1937 /Ихтиман/, ФК Надежда /Доброславци/