Начало Препоръчани Жените на ТК Панагюрище с достойно представяне в третия турнир по тенис...

Жените на ТК Панагюрище с достойно представяне в третия турнир по тенис на маса на АРГ

СПОДЕЛИ
тенис на маса

Третият турнир по тенис на маса – АРГ, се проведе в Пловдив

На 05.03. 2022 г в гр. Пловдив се проведе третият турнир по тенис на маса на АРГ – жени пролетен полусезон.

Отборът на ТК Панагюрище в състав : Каролина Лилова,Йоана Ботева, Десислава Ботева и Ема Накова изиграха 4 срещи.

В първия мач срещу отбора на Стамболийски нашият отбор постигна победа с 3:1, като отличен дебют направи най-малката надежда в клуба Ема Накова- дъщеря на бившата състезателка на клуба и многократна шампионка Нелиа Тушлекова.

Рутинни победи записаха Каролина Лилова и Йоана Ботева.

Втората среща срещу отбора на Локомотив София, в състава на които личаха имената на дългогодишна шампионка и състезателка от Китай, отборът ни изигра един прекрасен мач и спечли категорично с 3:0 , като впечатляващи победи постигнаха сестрите Десислава и Йоана Ботеви.

Третия съперник беше отборът на Металик Перник, който панагюрки победиха с 3:1

Поредният четвърти мач ,който бе изключително важен – за 1-вото място,  бе с отбора на НСА София.

Срещата се разви драматично, като съперникът поведе с 2:0 и се наложи пълна мобилизация на нашите момичета, които успяха да изравнят резултата 2:2.

За съжаление в петия решителен мач Десислава Ботева поведе с 2:0 и в крайна сметка загуби с 2:3, като в контрагейма Десислава водеше 10:7 ,но щастиета се усмихна на студенките и те спечелиха с 3:2.

Треньорът на отбора Борис Влахов е доволен от момичетата, които дадоха всичко от себе си. Каролина Лилова беше безспорният лидер, Десислава Ботева изигра отлични мачове въпреки че имаше здравословен проблем, а Йоана Ботева игра на познатото си добро ниво.

Следващият турнир ще бъде през април в гр. Панагюрище.

Клубното ръководство  използва възможността да поздрави Йоана Ботева за успешното й дипломиране като бъдеш юрист с пожелание за успешна кариета.

На 5 март в Пловдив, в залата на Марица-Фест, се проведе поредният турнир по тенис на маса

за наградите на КСИОН. Състезателят на ТК Панагюрище Станислав Метанов изигра отлични мачове,като постигна 7 победи и се класира за финала,който загуби с 3:0 срещу опитния играя Александър Иванов.

Стози финал той спечели добра парична премия, вече е на 3 място във временната ранглиста и ще участва в заключителния финал. Поздравления за Станислав за неговата амбициозност,отговорност и организираност.