Начало Развлечение „ТО“ по Стивън Кинг с премиера в панагюрското кино

„ТО“ по Стивън Кинг с премиера в панагюрското кино

СПОДЕЛИ

ПРОЖЕКЦИИ КИНО „МОДЕРЕН ТЕАТЪР“ за тази седмица:

 

АНАБЕЛ 2: СЪТВОРЕНИЕ– Премиера

Жанр:  Ужаси, Трилър

В ролите:Кери О’Мейли, Самара Лий, Джоузеф Бишара, Брад Грийнкуйст, Талита Бейтман, Антъни Лапалиа, Стефани Сигман, Миранда Ото, Филипа Култард, Алисия Вела-Байли, Лулу Уилсън, Адам Бартли, Браян Хоу, Грейс Фултън, Лота Лостен, Тейлър Бък

Държава:САЩ

Дата: 06.09.2017 г. (сряда)

Час: 19:00 часа

Цена на билета: 5,00 лв.

ФИЛМЪТ Е ЗАБРАНЕН ЗА ЛИЦА ПОД 16 ГОДИНИ!!!

         Анабел ще превземе екраните отново. Този път зрителите ще проследят създаването на ужасната кукла – от нейния първи дом в стаята на едно малко момиче до първото обсебване на душата на това момиче.

В „Анабел 2: Сътворение“ няколко години след смъртта на малкото им момиченце, майстор на кукли и неговата съпруга приемат в дома си монахиня и шест момичета от едно затворено сиропиталище. Скоро те се превръщат в мишена на завладяващото създание на майстора – Анабел.

 

ЕМОДЖИ: ФИЛМЪТ–  3D Премиера

Жанр: Анимация

Държава:САЩ

Дата: 09.09.2017 г. (събота)

Час: 17:00 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 6 години – 4,00 лв.

 За лица от 7 години до 17 години – 5,00 лв.

 За лица над 18 години – 6,00 лв.

“Емоджи: Филмът” отключва невиждания преди таен свят, който се съдържа в смартфона ви. Скрит в приложението за съобщения е Текстополис – оживен град, където всичките ви любими емотикони съжителстват, надявайки се да бъдат избрани от потребителя.

В този свят всяка емотикона притежава само една емоция, като единствено изключение е Джийн (Ти Джей Милър) – темпераментна емотикона, родена без филтър и разцъфваща в най-различни експресии. Решен да стане „нормален“ като всички останали, Джийн се възползва от помощта на най-добрия си приятел Hi-5 (Джеймс Корден) и на всеизвестния хакер Jailbreak (Лана Глейзър). Заедно потеглят на епично „прило-кчение“ през приложенията на телефона, всяко със собствения си див и забавен свят, за да открият Кода, който ще поправи Джийн.

Но когато по-голяма опасност ненадейно заплашва телефона, съдбата на всички емотикони зависи от тримата приятели, които трябва да спасят света си, преди той да бъде изтрит завинаги.

 

ТО– Премиера

Жанр:  Ужаси, Трилър, Драма

В ролите:Уил Поултър, Бил Скарсгард, Никълъс Хамилтън, Фин Улфхард, Джейдън Либърхър, Хавие Боте, Стивън Уилямс, Меган Чарпентиър

Държава:САЩ

Дата: 09.09.2017 г. (събота)

Час: 19:30 часа

Цена на билета: 5,00 лв.

ФИЛМЪТ Е ЗАБРАНЕН ЗА ЛИЦА ПОД 16 ГОДИНИ!!!

Филмът разказва историята на седем невръстни приятели от градчето Дери, в американския щат Мейн, които се наричат Клуба на загубеняците. Всеки от тях е бил отлъчен от обществото по една или друга причина, всеки е набелязан от местните хулигани… и всеки е станал свидетел как вътрешните му страхове оживяват в лицето на древен, променящ формата си, хищник, който могат единствено да нарекат То.

От самото си създаване, градчето е ловно поле на съществото, което излиза от канализацията на всеки 27 години, за да се храни със страховете на набелязаната си плячка, а именно децата на Дери. Събирайки се по време на ужасяващо и изпълнено с вълнения лято, Загубеняците се сближават помежду си, за да превъзмогнат собствените си страхове и да спрат нов цикъл с убийства, започнал в един дъждовен ден с малко момченце, гонещо хартиената си лодка, носеща се към канализационната шахта и … право в ръцете на Пениуайз, клоунът.