Начало Общество Току що: Нова авария между II и III подем

Току що: Нова авария между II и III подем

СПОДЕЛИ

За поредната авария на магистрален водопровод в критичния участък между II и III подем информираха преди минути от В и К – П. Аварията е станала малко, след отстраняването на предишната. Водоподаването за град Панагюрище и селата Бъта, Баня, Левски, Елшица, Попинци, Оборище и Поибрене ще бъде затруднено.

8 КОМЕНТАРА

  1. кой го интерисува за нас че нямаме вода,ако бяха малко поне помислили до сегабщеше всичко да е наред,то няма стабилни хора,та за кой да гласуваш,кой кмет всички са един дол дренки,само за джобовете си мислят не за нази…




    0



    0
  2. Цитат: „Водоподаването за град Панагюрище и селата Бъта, Баня, Левски, Елшица, Попинци, Оборище и Поибрене ще бъде затруднено.“ ЗАТРУДНЕНО ЛИ? НЕ! Вече 48 часа НЯМАМЕ вода! И както е тръгнало, кой знае още колко време няма да имаме!




    0



    0
  3. ВиК П вече прекаляват. По какъв начин се отстраняват тези аварии, та всяка седмица ни оставят минимум два дена без вода. И можете ли да кажете как като от вчера няма вода се получи нова авария? В кой век живеем за да стоим без вода с дни? Да бяхте сменили водопровода с нов за да знаем поне за какво стоим без вода. Защо не я пуснахте поне да можеше учениците да се подготвят за първия учебен ден?




    0



    0