Начало Общество Толерантността да позволим да промиват мозъците ни или войната срещу нашите деца...

Толерантността да позволим да промиват мозъците ни или войната срещу нашите деца (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

 Документален филм на Family Watch international разкрива потресаващи факти за програми, стратегии и наръчници, които промиват мозъците на децата ни

Умилен дядо казва на своя внук: „Моето момче, колко си пораснал“. Момчето протестира енергично: „Та аз не съм момче! НЕ! НЕ! НЕ!“. Текст под картинката: „Някои момчета не приемат думите на възрастните и са убедени, че те не могат да се отнасят за тях“.

Едно момченце гледа замечтано подир едно момиченце и си мисли: „Ах, искам и аз да съм като нея“.
Текст под картинката: „Други момчета се прехласват до такава степен по момичетата, че даже искат да станат като тях“.

Тези два епизода са само малка част от диалозите в „Енциклопедия МАНГА в комикси. Защо? Пубертет и пол„. Тази книга е част от корейска поредица енциклопедии за деца в 15 тома от по 160 страници (общо 2400 страници). Година на издаване: 2016. Издател: ИК „Световна библиотека“, Александър Тренев. Тираж – над 40 милиона в целия свят. Художник – Хо Сун Бонг.

Според  издателя ѝ в България Александър Тренев: „Книгата е безценен помощник на родителя, да може да образова детето си по деликатни теми… Тази енциклопедия няма нищо общо с третия пол… Основното послание е толерантността“.  

Дали книжката учи „основно на толерантност“, ние не се наемаме да твърдим.

Отделете 10 минути и изгледайте този документален филм на Family Watch international, субтитриран на български. Съдържа потресаващи факти за всякакви програми, стратегии и наръчници на ООН и негови подразделения, които под маската на образованието и толерантността „обучават“ децата как да станат „разнополови“, как да достигнат „сексуално удоволствие с еднополови, с неодушевени предмети, с животни и въпреки несъгласието на другия“.