Начало Култура „Трите мечки” се завръщат в Панагюрище, хранят душите ни с „Арт”

„Трите мечки” се завръщат в Панагюрище, хранят душите ни с „Арт”

СПОДЕЛИ

dsc1085-700x464

На 7 октомври от 19:00 часа любителите на театъра в Панагюрище ще имат възможността да видят отново „Трите мечки“ – Владимир Карамазов, Юлиян Вергов и Захари Бахаров.

Тримата актьори ще гостуват в Театър Дом-паметник с постановката „Арт“. Това е втората постановка на продуцентската им компания „3 BEARS Entertainment ltd” след „Спанак с картофи“.

Обикновено съперничеството за хубави жени е поводът за напрежение в мъжките приятелства. Но не такъв е случаят с Марк, Серж и Иван. Най-неочаквано закупуването на модернистична картина провокира поредица от откровения между дългогодишните приятели. Дали все още ги забавляват едни и същи неща? Допълват ли се все така взаимно като трио? Умеят ли след толкова години да уважават избора на другия?
Търсейки баланса между откровение и лицемерие в името на дружбата, тройката приятели се забърква в комични обяснения.

Аз, Владо, Юли и Захари – вероятно няма да направим най-добрата версия на “Арт” на земята, може би няма да бъде и най-модерната, но аз знам, че това представление ще се различава от всички останали представления на “Арт”, които се играят или са играни. И то ще се различава в едно. Само в едно, но струва ми се на мен, нещо много важно, много ценно. Тази вечер вие няма да гледате трима актьори на сцената, а трима приятели…”

Антон Угринов, режисьор