Начало Спорт Царски: Няма никакво бързо производство срещу мене, не съм обвиняем, а свидетел

Царски: Няма никакво бързо производство срещу мене, не съм обвиняем, а свидетел

СПОДЕЛИ

Искам да опровергая твърденията в някои медии, че в Бургас е образувано бързо производство срещу мене, заяви Илия Царски пред PIA-news.Той обясни, че е привлечен като свидетел, а не като обвинаем по дело, образувано по жалба на Пламен Камбуров, който го изблъска от трасето по време на пистата в морския град. Не съм чупил никакви стопове на колата му, по това време бях с комоцио, опровергава панагюрецът тиражираната информация. Според него стоповете на автомобила на Пламен Камбуров са потрошени от фенове, потресени от действията му на пистата. Ще искам сериозни обезщетения от Камбуров. Експерти оценяват щетите, ще претендирам и за причинени физически увреждания, които никак не са малки, каза състезателят. Той заяви, че потрошеният в Бургас автомобил не може да бъде поправен. Този човек за малко да ме убие, а в момента лишава и екипа ми от работа. Момчетата няма какво да правят, тъй като нямам автомобил, информира шампионът.

5 КОМЕНТАРА

  1. Единственото,което трябва да направи господин Царски е да оближе още няколко задника и ще осигури работа на екипа си! Що за шампион прехвърля вината за собственото си слабоумие върху своите фенове! По-вероятно е пръстчетата на крака му да са посинели от яростно ритане на автомобила на опонента си,отколкото от сблъсъка със 140 километра в час развити на първа скорост непосредствено след обратен завой! „Цирка на Царски“…




    0



    0
  2. Ама тоя вярва ли си бе??? Колкото и да се обяснява все повече прилича на палячо.. Вместо да прекрати спорта в най-добрата си форма и с нужното уважение, ще си иде като наакан..
    Колко трябва да си прост че да си обвиниш феновете…. аз бих заплюл моя идол ако каже така…




    0



    0