Начало Спорт Царски втори в Серес, на крачка от титлата

Царски втори в Серес, на крачка от титлата

СПОДЕЛИ

Панагюрският пилот Илия Царски направи сериозна крачка към титлата по  автомобилизъм на писта днес. Той се класира втори на състезанието в гръцкия град Серес. Пред себе си Илия допусна единствено пловдивчанинът Костадин Маршавелов. След края на състезанието Илия Царски съобщи, че е направил тактическо каране и е доволен от постижението си. Днес основният конкурент на Царски Румен Дунев бе отстранен от старта заради неизправност на автомобила му. Този факт ме накара да бъда изключително внимателен и да минимизирам рисковете, заяви панагюрецът. С това второ място Царски изпревари Дунев в генералното класиране. На практика той ще гони завършване на състезанието в последния кръг в Хасково, за да се окичи с титлата на държавен шампион. Пилотът довери, че е възможно последен старт след две седмици изобщо да няма, тъй като хасковлии имали проблем с организацията.

3 КОМЕНТАРА

  1. [quote name=“sandokan01″]Нема що.Какво ни занимавате с този Бътовец, или няма с какво да си запълните сайта. :P[/quote]
    Какво значение има къде си роден?! Човекът влага енергия, пари, време, много нерви …. и прави нещо, което му е по сърце, нещо, в което е добър и е превърнал в своя професия. Колко хора работят работа , която им доставя удоволствие?! Могат да си го позволят само тези, които са добри в това, което правят.

    Той се казва Илия Царски. Името му е познато в средите на автомобилния спорт далеч извън пределите на Панагюрище ( или с.Бъта, ако ти звучи по-добре), той е фактор в сферата на своята дейност -автомобилен пилот , а ти кой си, Сандокан?! Анонимен еснафин !




    0



    0