Начало Общество ЦОП „Зора“ приключи първата си за годината информационна кампания

ЦОП „Зора“ приключи първата си за годината информационна кампания

СПОДЕЛИ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Реклама
финанси

Център за обществена подкрепа „Зора“ приключи първата за 2019г. информационна кампания „Популяризиране дейността на ЦОП ”Зора“ гр. Панагюрище“, целяща повишаване на информираността на родителите на деца в училищна възраст и лица от общността на територията на община Панагюрище, относно предлаганите от ЦОП „Зора“ гр. Панагюрище социални услуги.

Кампанията стартира през месец март, като при реализиране на първи етап от нея бяха проведени 7бр. информационни срещи с кметовете на населените места в Община Панагюрище с цел, получаване съдействие за достигане до потенциални потребители на услуги в Центъра. Извършени  бяха и 6 бр. обходи  в съответните населени места, а общият брой на информираните лица е 56.

При реализиране на втори етап от информационната кампания ЦОП получи съдействие от ръководствата на СОУ „Нешо Бончев“, ОУ „Проф. Марин Дринов“ и ОУ „20-ти Април“. Целта бе служителите от Центъра да имат възможност да запознаят родителите с  дейността на ЦОП и предлаганите в него социални услуги. Проведени са общо 3бр. информационни срещи, информирани са 36 родители на деца в училищна възраст. Разпространени са 60 бр. информационни брошури, както и 60бр. брошури за Ваканционен пакет 2019г.