Начало Местна власт Удължаване срока на действие на бедствено положение

Удължаване срока на действие на бедствено положение

СПОДЕЛИ

Днес, 21 септември 2017 г., със Заповед № 575 от 21.09.2017 г., на основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА и чл.51, ал.2, т.1 от Закона за защита при бедствия се удължава срока на действие на бедственото положение, обявено със Заповед № 564 от 15.09.2017 г. от 11:00 часа на 21.09.2017 г. до 11:00 часа на 10.10.2017 г. за населените места от община Панагюрище, както следва: град Панагюрище, село Бъта, село Баня, село Оборище, село Елшица, село Левски, село Поибрене и село Попинци, във връзка с продължаване на аварийно-възстановителните дейности по магистралния водопровод.

4 КОМЕНТАРА

  1. Похвално! Но не разбирам защо се пише и гр. Панагюрище. Бедствието е само по селата /село Бъта, село Баня, село Оборище, село Елшица, село Левски, село Поибрене и село Попинци/. На какво основание се спира водата по селата, а в големият град даже не са на режим ,но се пишат бедстващи… Браво на кмета и на добрата организация,която се създаде в 21 век се изпратиха по една водоноска с ръждива вода и по едно шише мин. вода на седем човека.
    И можеше да се завърши и по – бързо аварията, но сега драги читатели не предстоят избори пък и да има се гледа за гр. Панагюрище изпълнените обещания са само към Панагюрци, по селата се ходи само по предизборни кампании да замажем очите на селяните да гласуват, пък че си обещаваме и не изпълняваме нищо много важно другият път пак ще ги налъжем и пак ще си управляваме с обещания. Но не забравяйте скъпи ръководители, че 500 години сме били под турско робство търпели сме и сме мачкани, но надигнем ли глава срещу тиранията сме по силни от всеки било то поробител или управник.




    0



    0
    • И ако не бяха откраднали тръбите … Сега хвърлят брашно, за да правят мъгла.




      0



      0