Начало Култура Ухание, което пристрастява …

Ухание, което пристрастява …

СПОДЕЛИ
restorant

Михаил Караиванов представя своята „Зависимост”

12990915_891198067658107_6396070166769041754_n

„Парфюмът е първото, което се усеща, когато влиза една жена и последното, което изчезва, след като си тръгне.“- Джорджо Армани 

На 23-ти април, в Клуб 3,14, поезията ще срещне фотографията и музиката в „Една вечер на изкуствата“. Вечер, в която във всяка молекула на атмосферата ще се усеща уханието на жена.
Михаил Караиванов ще направи премиера на дебютната си стихосбирка „Зависимост“, Моника Димитрова – своя фотоизложба, а група Мodica ще завърши вечерта с рок концерт. Водещ на събитието ще бъде Стефан Рапонджиев.
За нас, изкуството е начин да се забавляваме, затова Ви каним заедно да го направим. Приготвили сме много интересни изненади. Със сигурност ще се погрижим за доброто Ви настроение. Начало 20.00 часа, входът е свободен, уискито ще върви с резен портокал, а дрескодът е усмивка!”, гласи примамливата покана на събитието.

За „Зависимост” Михаил споделя в личния си профил във фейсбук:

„Книгата съдържа 49 стиха, като част от тях са публикувани в страницата ми Изгубени в думите. Разделени са в четири глави. В първата разказвам за появата на любовта, във втората за появата на зависимост към тази любов, в третата за появата на проблемите между моите герои и в четвъртата – за раздялата. За тези, които държат на хепи енда, могат да я прочетат отзад напред.  Цената на книгата ще бъде 5 лева, на стойността на едни цигари. Хубавото при нея е, че не трябва всеки ден да я купувате.”