Начало Препоръчани Утре стартира първото издание на турнира по тенис на маса „Игри за...

Утре стартира първото издание на турнира по тенис на маса „Игри за добрини“

СПОДЕЛИ

Утре в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище стартира първият турнир по тенис на маса от поредицата  „Игри за добрини“. Като член на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Асарел-Медет“АД ще бъде домакин на първото издание.

Дружеството сформира свой мъжки отбор по тенис на маса. Хората, на които „Асарел-Медет“ ще разчита за спечелване на първото място са: Асен Попниколов (капитан), Стоян Лалков, Стайко Стайков, Спас Гочев и Иван СмиляновКаузата, за която отборът ще се бори в „Игри за добрини“ е в подкрепа на доброволците от БМЧК и тяхна инициатива в помощ на деца лишени от родителска грижа в Община Панагюрище.

Вижте програмата и регламента на турнира.

Гости на официалната церемония по откриване на турнира ще са Огнян Траянов -председател на Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Ана Финджикова– директор „Човешки ресурси“ на „Асарел-Медет“ АД, Иван Александров– член на Управителния съвет на Българска федерация по тенис на маса и председател на сдружение „Асарел България Оупън“.

След церемонията ще има специална демонстрация по тенис на маса с  участие на Анелия Карова, която е и главен съдия на турнира, и деца на СКТМ „Асарел-Медет“.

„Игри за добрини“ е част от колективната програма на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН „Здрави на работа“ и цели да покаже, че отговорните компании, доброто здраве на служителите, спортът и каузите могат да вървят ръка за ръка. За целта Мрежата организира поредица от спортни турнири, в които участващите компании насърчават активния начин на живот, доброто здраве и състезателния дух на служителите си, които избират своя социална кауза и се борят за нея. Печелейки турнира, компанията печели и наградния фонд, който бива дарен за избраната от отбора кауза.