Начало Здраве Утре в Пловдив стартира деветият фестивал на здравословния начин на живот „Здравей,...

Утре в Пловдив стартира деветият фестивал на здравословния начин на живот „Здравей, здраве!“

СПОДЕЛИ

На 21 и 22 април в Пловдив ще се проведе фестивалът „Здравей, здраве!“. Деветото му издание ще премине под мотото „Даровете на ума и сърцето“

Домакини на феста са Домът на техниката на ул. “Гладстон” 1 и Градската градина.

Фестивалът, посветен на здравето и здравословния начин на живот, от тази година е част от официалната програма на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“.

В рамките на два дни посетителите на събитието ще имат възможност да се включат в  поредица от безплатни прояви и демонстрации, свързани продукти за превенция и здраве. Повече от 130 практици-холистици, спортни инструктори и производители на здравословни продукти и услуги се обединяват от желанието да споделят знание и опит в нетрадиционните  подходи в лечението на заболявания и необходимата грижа, за да бъдат избегнати.

Фокусът тази година е върху теми, които ангажират с участие в цялостния здравословен процес, мобилизират личния потенциал за създаване на благоприятна среда и живот, изпълнен със смисъл. Акценти в програмата са теми като “Аз, Лечителят”, “Успешен глас-природен глас”, “Епигенетика или защо не сме жертви на наследствеността”, както и теми свързани с финансовата свобода, мечтите, щастието и др. Ще се предлагат и книги за писане на рода и родовата памет.

Повече от половината лектори в изданието за първи път се представят в Пловдив и техният поглед дава допълнителен чар на събитието. На форума ще участват и представители на научната общност – факт, който доказва разгръщането на потенциала на този популярен пловдивски форум.

Интересни акценти ще бъдат и представянето на системите за ранно предупреждение за природни опасности, “Пръстенът на Атлантида”, както и ползите от „бебеносенето“.

Ще има лекции, медитации, атр-работилници, спорт и движение, практики, търговски презентации и разбира се   базар-изложение на здравословни продукти. Тази година се връща любимото  кино с много интересен подбор от филми.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Повече информация на www.zdraveizdrave.org

КАУЗА: Фестивалът е осъществяване на нашата идея да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

Крайната ни цел е ежегодно за един месец в Града на тепетата да се празнува Здравето под различни и иновативни форми като се включат максимален брой хора и организации, които работят в тази сфера.

За още информация посетете страницата на събитието във facebook.