Начало Общество „В и К – П“ ЕООД с печалба от 93 000 лева

„В и К – П“ ЕООД с печалба от 93 000 лева

СПОДЕЛИ

podmenqt-vik-mrejata-v-panagiurishte-za-57-mln-leva-170198Общинското дружество „В и К- П“ ЕООД е реализирало печалба от 93 000 лева за 2015 година, ставя ясно от отчета на управителя Марин Вулев в навечерието на общото събрание. Дружеството има вземания от 226 000 лева. Средната работна заплата е повишена в сравнение с предишната година и вече е 645 лева. Остават да висят обаче натрупаните през годината задължения към Басейнова дирекция, които към края на миналата година са в размер на 347 000 лева.

2 КОМЕНТАРА

  1. Браво на всички служители на дружеството и специално за Делчо Ангелов! Откакто Марин Вулев е управител се промениха много неща и резултатите са на лице! Много успехи и в бъдеще




    0



    0
  2. ОТНОСНО: „“В и К – П“ ЕООД с печалба от 93 000 лева
    Браво!? При липса на контрол от страна на ДЕКЕВР относно експлоатацията на „питейния“ магистрален водопровод и необоснованото увеличаване цената на „питейната“ вода (в Бизнес Плана на „В и К -П“ ЕООД са посочени експлоатиране на три Пречиствателни Станции /каквито изобщо няма/, в действителност за пречистване на „питейната“ вода се използва единствено „третиране“ с хлор /белина/) нормално е да се „отчита“ печалба. Абонатите, се ослушват и тихичко си плащат /без да използват предлаганата „питейна вода“/. Управляващите „усвоили“ европейски средства (от подмяната на абонатната мрежа), усмихвайки се, доволно протриват ръце. Брово! Но докога!




    0



    0