Начало Спорт Василев и Момчилов вероятно титуляри утре

Василев и Момчилов вероятно титуляри утре

СПОДЕЛИ

 

Нападателят Георги Василев и бранителят Християн Момчилов вероятно ще са титуляри утре, стана ясно след тренировката на "Оборище" тази вечер. Двамата пропуснаха мача в Дупница заради травми, но днес са минали преглед пред лекаря на "Локомотив" Пловдив и е преценено, че утре ще играят. Подобри се състоянието и на Нино Симеонов и Петьо Петев, които вчера бяха с температура и няма пречка да излязат в титуларния състав. Излизаме за задължителна победа, заяви треньорът Куцовски пред мача с "Велбъжд". Големият отсъстващ утре е нападателят Емил Стоев – Бадема. Той получи травма в неделния мач и няма да е готов за утрешната битка. Очаква се на вратата  да застане Йордан Линков, който се договори с ръководството и вече е част от тима. Припомняме, че вратарят Венцислав Христов също е с контузия, получена в неделния мач с "Марек".

В последните дни с отбора тренираха и трима футболисти от Сопот – вратар и двама халфа, но все още не е ясно дали ще се стигне до договорка с тях. Водят се преговори и с други играчи като не е изключено някой футболист да бъде картотекиран по спешност още за утрешния мач. Към този момент обаче ръководството предпочита да не се коментира тази тема, докато договореностите не станат факт.

Мачът срещу кюстендилци е отложен от 1 кръг и ще започне в 17.00 часа на стадион "Орчо Войвода". Главен съдия е Иван Иванов от София, а делегат бившият нападател на "Славия"  Тодор Праматаров.