Начало Здраве Весел клоун, подаръци и вкусни торти зарадваха малките пациенти на „Уни Хоспитал“

Весел клоун, подаръци и вкусни торти зарадваха малките пациенти на „Уни Хоспитал“

СПОДЕЛИ

Болницата посвещава месец юни на децата с бронхиална астма

Управителят на „МБАЛ-Уни Хоспитал, д-р Лучия Добрева, заедно с колеги от екипа на болницата, поздравиха всички деца от Отделението по педиатрия, както и гости, дошли специално за тържеството по случай Деня на детето.

Весел клоун, много подаръци, красиви торти специално от ръководството на „Асарел Медет“ направиха празника незабравима радост за малчуганите.

Много усмивки, детска глъч, смях и закачки се чуха от залата на отделението. За празника, детската стая има нов телевизор, играчки и ДВД устройство.

„Децата са нашето бъдеще“, каза д-р Добрева и допълни: „В нашето отделение има прекрасни специалисти, които с много професионални умения, търпение и такт се грижат за своите пациенти.“

От началото на юни в „Уни Хоспитал“ ще се провеждат прегледи и ако се налага ще бъдат приемани деца в отделението по „Педиатрия”.

Цялата кампания ще бъде под егидата, контрол на Астмата в детска възраст. В отделението по „Педиатрия” ще бъдат извършвани следните изследвания: RO на бял дроб, функционално изследване на дишането, кръвни изследвания, консултации с алерголог, консултации в определени дни с детски пулмолог.

Датите за консултации с детския пулмолог са следните:

1,4,5,8,10,11,12,15,16,18,19,20,22,23,24,27,28,30 юни 2017г., от 8.00 до 18.00 ч.

Записването за прегледите може да стане и по телефоните на Централна регистратура – 0357/88581, 0357/88582