Начало Развлечение Панагюрище стана арена на детски фантазии и приключения

Панагюрище стана арена на детски фантазии и приключения

СПОДЕЛИ
Реклама
финанси

Боби Шоу и Кака Лара бяха водещи на тържеството

На площад „20 април”, на 1-ви юни, се състоя „важно тържество на цялото детско общество”. По повод  най – светлия, най – чистия и най – нежния празник – Деня на детето, богатата празнична програма преливаше от цвят, веселие и слънчево настроение.

Стотици малки, а и пораснали вече деца, се включиха в джамбурето под надслов „Усмихни се с мен”. И усмивки наистина не липсваха … Сред приказната украса, обагрила със свежест и пъстрота площада, се провеждаха най – различни работилници.

Звездата на българската магия Шехерезада представи на панагюрските деца магично шоу, фокуси, трикове с летящи предмети и много други атракции.

Любимецът на децата Боби Шоу и атрактивната водеща Кака Лара забавляваха малчуганите с детски песни, танци и игри.

Празнична програма представиха Мажоретен състав при СУ „Нешо Бончев“, а децата от Спортен клуб по таекуон-до „Один“ направиха атрактивна демонстрация на спортни умения.

Организаторът Община Панагюрище спази обещанието си за слънчев, весел и много забавен детски празник.

Отбелязването на празника послужи като напомняне на всеки от нас, да продължава да носи детето в себе си, независимо от календарната си възраст. Само тогава ще изпитаме истинско щастие и ще съумеем да се радваме на живота.

СНИМКИ ОТ ПРАЗНИКА ТУК