Начало Спорт Веско Банчев си тръгна, връща се в „Балкан“ Варвара

Веско Банчев си тръгна, връща се в „Балкан“ Варвара

СПОДЕЛИ

Веселин Банчев няма да играе за "Оборище", съобщи президентът на тима Илия Анчев. Той обясни, че бранителят е бил на първата тренировка, след което си е тръгнал. Вероятно нещо не му е харесало, с мене не е споделил нищо, няма да задържаме никой против волята му, заяви Анчев. Съйтът "Пз спорт" съобщава, че и през пролетта Веско ще играе в областната група за "Балкан" Варвара. Там футболистът обяснява, че не можел да съчетава работата с тренировките. Анчев заяви, че все още не е ясно дали Кристиян Узунов ще се върне на "Орчо Войвода". От "Монтана", където играчът е на проби, заявили, че искат да гледат футболиста в контроли. С тима тренира аматьорският национал Християн Момчилов, който бе спряган като попълнение на "Локомотив" Пловдив. Не е ясно бъдещето на Ивелино Иванов, който може да подсили "Добруджа". Георги Нетов пък се подготвя в Анталия с казахския "Акжаик", като по време на лагера в Турция е имал лека контузия в глезена, съобщиха близки на младия халф.

5 КОМЕНТАРА

  1. Фейко, смешник… какво е това изказване от тебе бе бастун… нали са му предложили 200 лв заплата и някакъв си смешен обед от рода на Зелелва Чорба, като прибавим и данъка който Таркалана им го слага на парите отидоха към 170лв. Е ти умнико кажи сега как е мислиш да е караш ако си на негово място, да при миналото управление беше тук и още грамотни футболисти, но джобовете им бяха пълни




    0



    0
  2. банчев сам не може да каже що не иска да играе, щото няма собствено мнение. баща му е казал, че няма да играе и той не играе. ако баща му рече да си натика четка за зъби между по- големите бузи ще го направи :lol:




    0



    0